رسول خدا (صلی الله علیه و آله وسلم) فرمودند :

عدالت نیکو است اما از دولتمردان نیکوتر، سخاوت نیکو است اما از ثروتمندان نیکوتر  تقوا پسندیده است اما از علما پسندیده تر؛ صبر خوب است اما از فقرا خوبتر، توبه نیکو است اما از جوانان نیکوتر و حیا پسندیده است اما از زنان پسندیده تر.

:: حضور هیاتی از راه آهن و شرکت های خدمات ریلی اسپانیا در دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۸ |

روز سه شنبه مورخ ۷ آذر ماه ۱۳۹۶ هیاتی از راه آهن اسپانیا و شرکت های خدمات ریلی در دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه علم و صنعت ایران با هماهنگی راه آهن جمهوری اسلامی ایران حضور پیدا کردند.
در ابتدا؛ جلسه ای جهت بررسی زمینه های مشترک همکاری بین دانشکده مهندسی راه آهن و طرف اسپانیایی برگزار شد.
سپس ۵ سخنرانی در زمینه های مختلف طراحی و ساخت خطوط ریلی، برقی کردن خطوط ریلی، و فناوری اطلاعات در راه آهن توسط نمایندگان راه آهن اسپانیا و شرکت های خدمات ریلی با حضور اساتید و دانشجویان دانشکده ارائه شد.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official
دفعات مشاهده: 1290 بار   |   دفعات چاپ: 121 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3789