سالروز امامت حضرت مهدی(ع) مبارک باد
:: دانشگاه علم و صنعت ایران، میزبان پرفسور ایینگ برنده جایزه مصطفی در سال 2015 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۸ |

دانشگاه علم و صنعت ایران، میزبان پرفسور ایینگ برنده جایزه مصطفی در سال 2015

اولین نشست تخصصی از مجموعه نشست‌های با دانشمندان برجسته جهان با سخنرانی پروفسور ایینگ در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می شود.
پرفسور ایینگ، استاد دانشگاه MIT و برنده جایزه مصطفی در سال 2015 و برنده چندین جایزه معتبر دیگر در سطح جهان است. عنوان سخنرانی وی، “روش‌های تجاری‌سازی دانش و خلق ثروت از تحقیقات دانشگاهی” است که توسط آکادمی بین‌الملل دانشگاه علم و صنعت ایران با همکاری دبیرخانه جایزه مصطفی در روز دوشنبه 13 آذر 1396 از ساعت 10:30 الی 12 برگزار می‌شود.
پروفسور  Jackie Ying، استاد تمام دانشگاه MIT، رییس انستیتو مهندسی زیستی و نانوفناوری (IBN)، عضو آکادمی علوم ملی آلمان،برنده جایزه مصطفی در سال 2015، برنده جایزه نوآور جوان و  برنده جایزه انجمن سرامیک آمریکا،برنده جایزه جامعه شیمی آمریکا در حوزه شیمی جامد،برنده جایزه نقره‌ای نوآوری آسیایی وال‌استریت ژورنال،برنده جایزه انجمن مهندسان جوان آمریکا و دارای مدال اتحادیه بین‌المللی بیوشیمی و بیولوژی مولکولی می‌باشد.
علاقه‌مندان به شرکت در این نشست می‌توانند فرم ثبت نام الکترونیکی   به نشانی http://ia.iust.ac.ir/?page_id=9&id=5&action=registration را حداکثر تا ساعت 10 صبح روز شنبه 11 آذر ماه تکمیل نمایند.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 257 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.347 seconds with 963 queries by yektaweb 3525