درباره مرکز مشاوره::
مشاوران::
دفتر ارتباط خانواده و دانشگاه::
اخبار مرکز مشاوره::
بروشورهای علمی::
بخش ویژه اساتید::
تسهیلات::
ارتباط با ما::
کتاب مهارتهای زندگی
مدیریت های حوزه فرهنگی

معاونت فرهنگی دانشگاه

امور فرهنگی و فوق برنامه

ارتباطات فرهنگی و اجتماعی

گروه طرح و برنامه

نظرسنجی مرکز مشاوره

نظر خود را در مورد سایت اعلام نمایید

:: گزارش هم اندیشی مرکز مشاوره و اولیاء ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۷ |
برگزاری نخستین نشست هم اندیشی مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت با اولیای دانشجویان
نخستین نشست هم اندیشی مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت با اولیای دانشجویان با هدف آشنایی والدین با مرکز مشاوره و بررسی دغدغه های اصلی والدین به فرزندان سه شنبه ۳۰ آبان در مجتمع رفاهی اساتید برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت در این نشست افشین شریعت،معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن خیرمقدم به والدین دانشجویان هدف اصلی این نشست را تعامل هرچه بیشتر اولیاء با مرکز مشاوره عنوان نمود و گفت: بررسی دغدغه های اولیای دانشجویان و توقعات و انتظارات آنها برای دانشگاه بسیار مهم است و والدین می توانند پس از اتمام نشست، این موارد را با مدیریت مرکز مشاوره دانشگاه در میان بگذارند‌.
در ادامه نشست سلمان موحدی راد، مدیر مرکز مشاوره دانشگاه هدف اصلی از برگزاری چنین نشست هایی را توانمندسازی فکری و فرهنگی دانشجویان عنوان کرد و افزود: برای رسیدن به اهداف خود نیازمند همکاری والدین دانشجویان هستیم.
وی تصریح کرد: کانال ارتباطی با اولیاء طراحی شده است که از این طریق اولیاء دانشجویان می توانند با مرکز مشاوره ارتباط مستقیم داشته باشند‌.
در پایان نیز سید احمد ساویز، مشاور معاونت فرهنگی دانشگاه و روانشناس اجتماعی، با بیان اینکه هیچ ارتباطی در این دنیا ارزشمندتر از رابطه والدین با فرزندان نیست، نکات ارزشمندی در زمینه رابطه والدین با فرزندان ارائه نمود.
گفتنی است،در پایان مراسم موحدی راد، مدیر مرکز مشاوره و احمد ساویز، روانشناس اجتماعی به سوالات والدین پاسخ دادند.
آدرس کانال اولیاء: @Olia_IUST
برای دیدن تصاویر اینجا کلیک کنید

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه علم و صنعت است و هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت با ذکر منبع بلا مانع است.
Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3701