رسول خدا (صلی الله علیه و آله وسلم) فرمودند :

عدالت نیکو است اما از دولتمردان نیکوتر، سخاوت نیکو است اما از ثروتمندان نیکوتر  تقوا پسندیده است اما از علما پسندیده تر؛ صبر خوب است اما از فقرا خوبتر، توبه نیکو است اما از جوانان نیکوتر و حیا پسندیده است اما از زنان پسندیده تر.

:: آغاز فعالیت دفتر دانشگاه علم و صنعت ایران در آلمان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۷ |
آغاز فعالیت دفتر دانشگاه علم و صنعت ایران در آلمان

رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران گفت: فعالیت دفتر این دانشگاه در بن آلمان برای هماهنگی فعالیت های مشترک دانشگاه های ایران با اتحادیه اروپا آغاز شده است.
دکتر محمدعلی برخورداری گفت: برای راه اندازی این دفتر یک ساختمان را در شهر بن کشور آلمان اجاره کرده ایم و این دفتر فعالیت خود را آغاز کرده است.
وی افزود: این دفتر عضو ثابت ندارد و درحال هماهنگی هستیم تا یک نفر را به عنوان عضو ثابت به این دفتر اعزام کنیم.
رئیس دانشگاه علم و صنعت  ایران خاطرنشان کرد: طبق تفاهم صورت گرفته، قرار بود ایران دفتری را راه اندازی کند تا روند فعالیت های علمی و آموزشی میان ایران و اتحادیه اروپا را پیگیری کند. بنابراین باتوجه به اینکه دانشگاه علم و صنعت از سوی وزارت علوم به عنوان رابط دانشگاه های ایران با کشور آلمان بود اقدام به راه اندازی این دفتر در کشور آلمان کردیم.
برخورداری عنوان کرد: در این دفتر ارتباطات علمی، آموزشی و پژوهشی میان ایران و کشورهای اتحادیه اروپا پیگیری می شود.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 1629 بار   |   دفعات چاپ: 117 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3789