معرفی ::
اخبار و اطلاعیه ::
تماس با ما::
فرم معرفی خدمات::

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

آئین نامه اجرایی بند ط تبصره 9
:: برگزاری همایش های تخصصی علمی با موضوعیت نفت و انرژی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۵ |
انجمن علمی مهندسی حرارتی و برودتی ایران با همکاری شرکت هم اندیشان انرژی کیمیا، به عنوان یکی از شرکت های پیشرو در خصوص برگزاری همایش های تخصصی علمی با موضوعیت نفت و انرژی، با همکاری شماری از نهادهای علمی، صنعتی و دانشگاهی و انجمنهای علمی درنظر دارد در 23 آذرماه 96 نهمین کنفرانس (مبدلهای گرمایی، چیلر و برج خنک کن) را با محوریت مرتبط در این زمینه در تهران برگزار نماید. برای ثبت نام در این کنفرانس بر روی پیوست کلیک کنید.
دفعات مشاهده: 858 بار   |   دفعات چاپ: 109 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 3862