درباره‌ی تحصیلات تکمیلی::

ارزشیابی مدارک دانشگاه‌های خارج

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: مراسم گرامیداشت روز کارگر در دانشگاه علم و صنعت ایران / 18 اردیبهشت 1397
:: نشست فرهنگی اساتید / تدبر در قرآن کریم - اوضاع سیاسی جهان اسلام/ 17 اردیبهشت 1397
:: نشست فرهنگی اساتید / سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران در تحولات غرب آسیا/ 10 اردیبهشت1397
:: نشست فرهنگی اساتید / نگاهی به مهدویت از منظر قرآن کریم/ 3 اردیبهشت1397
:: نشست فرهنگی اساتید /خاتمیت پیامبر(ص)، دنیای مدرن/ 27فروردین 1397
نظر شما در مورد قالب و محتوای این سایت چیست؟

:: قابل توجه داوطلبان مصاحبه تخصصی تکمیل ظرفیت دکتری ۹۶ دانشکده مهندسی مکانیک ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۵ |
داوطلبان گرامی لطفا مدارک را به ترتیبی که در ذیل آمده است آماده و روز شنبه مورخ ۹۶/۹/۱۱ راس ساعت ۱۳  به دفتر تحصیلات تکمیلی واقع در طبقه سوم دانشکده مهندسی مکانیک تحویل نمایید. پیشاپیش از توجه و همکاری شما سپاسگذاریم.

مدارک لازم  جهت ارائه در روز مصاحبه :
  1. فرم اطلاعات داوطلبان به صورت تکمیل شده و امضاء شده
  2. اصل کارت ملی و یا شناسنامه و تصویر آن
  3. کلیه مستندات فعالیت های پژوهشی* (مقالات، کتب، اختراعات و ...)
  4. اصل مدرک کارشناسی و تصویر آن به همراه ریز نمرات (در صورتی که مدرک، کارشناسی ناپیوسته باشد ارائه اصل مدرک کاردانی نیز الزامی می باشد)
  5. اصل مدرک کارشناسی ارشد و تصویر آن به همراه ریز نمرات (گواهی معدل برای دانشجویان ترم آخر کارشناسی ارشد)
  6. اصل مدرک زبان و تصویر آن
  7. سوابق تدریس
  8. تصویر پرداخت الکترونیکی هزینه مصاحبه  یا اصل فیش واریزی
  9. گواهی معتبر مبنی بر داشتن شرایط استفاده از سهمیه قبول شده (ویژه مربیان، رزمندگان و ایثارگران )
  10. پرینت فرم انتخاب دانشگاه ها به ترتیب اولویت از سایت سازمان سنجش

*در مورد مقالات و کتاب های تالیف و ترجمه شده ارائه مدارک زیر الزامیست :
* صفحه اول مقالات ژورنال که به چاپ نهایی رسیده و دارای شماره جلد و شماره صفحه باشند ( در صورت پذیرش نهایی، نامه پذیرش الزامیست)
* صفحه اول مقالات کنفرانس که برگزار شده باشند (مقاله بایستی دارای مشخصات کنفرانس باشد)
* تصویر جلد و شناسنامه کتاب های تالیف و ترجمه شده

دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی مکانیک
96/9/5
دفعات مشاهده: 909 بار   |   دفعات چاپ: 77 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 3647