حدیت هفته

پیامبر اکرم (ص) فرمودند
طلب العلم فریضه علی کل مسلم الا ان الله یجب بغاه العلم؛
طلب علم بر هر انسانی واجب است. همانا خداوند علم آموزان را دوست دارد.
اصول کافی، ج ۱،ص ۳۰٫

عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: تقدیر از عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران در سیزدهمین سمینار الکتروشیمی ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۴ |

در سیزدهمین سمینار الکتروشیمی ایران که با مشارکت انجمن الکتروشیمی ایران و پژوهشگاه مواد و انرژی برگزار شد، از دکتر سوسن روشن‌ضمیر به عنوان پیشکسوت حوزه الکتروشیمی تقدیر به عمل آمد.
دکتر سوسن روشن ضمیر دارای دکتری مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف، رییس پژوهشکده سبز (انرژی و محیط زیست) دانشگاه علم و صنعت ایران است و دانشمند یک درصد برتر دنیا بر اساس آخرین اعلام پایگاه استنادی طلایه داران علم تامسون _ رویتر است.
در این سمینار از دکترجهانبخش رئوف نیز تقدیر شد. وی دارای دکترای تخصصی شیمی تجزیه - الکتروشیمی تجزیه‌ای دانشگاه تبریز است که در حال حاضر استاد دانشگاه مازندران، بابلسر است و عنوان دانشمند برگزیده یک درصد ISI از 2012 تاکنون را در کارنامه افتخارات خود دارد.
بر اساس اعلام روابط عمومی پژوهشگاه مواد و انرژی، سیزدهمین سمینار الکتروشیمی ایران آذرماه امسال با حضور پیشکسوتان، پژوهشگران و اساتید این حوزه در سالن شهید بیات موحد پژوهشگاه مواد و انرژی برگزار شد.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 1349 بار   |   دفعات چاپ: 106 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3760