اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: تقدیر از عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران در سیزدهمین سمینار الکتروشیمی ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۴ |

در سیزدهمین سمینار الکتروشیمی ایران که با مشارکت انجمن الکتروشیمی ایران و پژوهشگاه مواد و انرژی برگزار شد، از دکتر سوسن روشن‌ضمیر به عنوان پیشکسوت حوزه الکتروشیمی تقدیر به عمل آمد.
دکتر سوسن روشن ضمیر دارای دکتری مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف، رییس پژوهشکده سبز (انرژی و محیط زیست) دانشگاه علم و صنعت ایران است و دانشمند یک درصد برتر دنیا بر اساس آخرین اعلام پایگاه استنادی طلایه داران علم تامسون _ رویتر است.
در این سمینار از دکترجهانبخش رئوف نیز تقدیر شد. وی دارای دکترای تخصصی شیمی تجزیه - الکتروشیمی تجزیه‌ای دانشگاه تبریز است که در حال حاضر استاد دانشگاه مازندران، بابلسر است و عنوان دانشمند برگزیده یک درصد ISI از 2012 تاکنون را در کارنامه افتخارات خود دارد.
بر اساس اعلام روابط عمومی پژوهشگاه مواد و انرژی، سیزدهمین سمینار الکتروشیمی ایران آذرماه امسال با حضور پیشکسوتان، پژوهشگران و اساتید این حوزه در سالن شهید بیات موحد پژوهشگاه مواد و انرژی برگزار شد.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 1897 بار   |   دفعات چاپ: 211 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4030