حدیث هفته

پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله:(
مَن عَمِلَ بِما یَعلَمُ وَرَّثَهُ اللَّهُ عِلمَ ما لَم یَعلَم.
هر کس به آنچه می ‏داند عمل کند، خداوند دانش آنچه را که نمی ‏داند به او ارزانی می ‏دارد.
(مرآ‌ه العقول ج3،ص286

روز وحدت حوزه و دانشگاه گرامی باد

:: اولین کنفرانس تحقیقات بازی‌های دیجیتال؛ گرایش‌ها، فناوری‌ها و کاربردها فردا در دانشگاه علم و صنعت ایران افتتاح می شود ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۱ |

بنیاد ملی بازیهای رایانه‌ای با همکاری دانشگاه علم و صنعت ایران، دوم آذرماه 1396، اولین کنفرانس تحقیقات بازی‌های دیجیتال؛ گرایش‌ها، فناوری‌ها و کاربردها را به میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می کند. قرار است در مراسم افتتاحیه این کنفرانس، دکتر صالحی (وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی) سخنرانی کند.
همچنین در مراسم افتتاحیه این کنفرانس که صبح فردا در سالن آمفی تئاتر شهید بهرامی دانشگاه برگزار می شود، دکتر مینایی (دبیر علمی کنفرانس) و دو سخنران کلیدی سخنرانی خواهند کرد و سپس ارایه مقالات انجام خواهد شد. دکتر ویوین چن (دانشیار دانشکده ارتباطات دانشگاه نانیانگ سنگاپور) و مایکل رول (از باسابقه‌ترین تولیدکنندگان بازی‌های دیجیتال و از مدرسان Games Academy برلین) سخنران کلیدی و نیز عضو هیات داوری این کنفرانس در بخش مقالات و مسابقه هستند. مقالات این کنفرانس در 9 محورهای اساسی گرافیک رایانه‌ای و بازی‌های دیجیتال؛ هوش مصنوعی و بازی‌های دیجیتال؛جنبه‌های فنی، الگوریتم‌ها و معماری‌های بازی‌های دیجیتال؛ پردازش بازی‌های دیجیتال؛ بازی‌های جدی و بازی‌وارسازی؛ ابعاد رفتاری و اجتماعی بازی‌های دیجیتال؛ تعامل‌پذیری در بازی‌های دیجیتال؛ هنر و طراحی بازی‌های دیجیتال؛ اقتصاد، مدیریت و کسب‌و‌کار در بازی‌های دیجیتال ارایه خواهد شد.
در روز دوم کنفرانس، برگزاری کارگاه آموزشی پیش بینی شده است. در کارگاه «یک روز با بازی»، تعریف بازی، تاثیر بازی، کاربرد بازی، نحوه ساخت بازی و کسب¬‌وکار بازی توسط اساتید مطرح این حوزه معرفی و تشریح می‌¬گردد. مراسم اختتامیه بعد از ظهر روز جمعه، سوم آذرماه با اهدای جوایز به برندگان مسابقه «بازی های جدی» و مقالات برتر برگزار خواهد شد.
گفتنی است بنیاد ملی بازیهای رایانه ای به عنوان متولی، در نظر دارد هر سال با همکاری یکی از دانشگاههای فعال کشور در حوزه بازیهای دیجیتال این کنفرانس را برگزار نماید که در سال جاری، دانشگاه علم و صنعت ایران- به عنوان فعالترین دانشگاه کشور در زمینه علمی، فنی و کاربردی بازیهای دیجیتال- و نیز به دلیل برخورداری از فضای مناسب، دانشجویان متمرکز بر این حوزه و اساتید و پژوهشگران پویا در رشته بازیسازی، به عنوان همکار و محل برگزاری این کنفرانس انتخاب شده است. همچنین بنا است این کنفرانس از دومین دوره برگزاری خود به صورت بین المللی و با حضور پژوهشگران، اساتید، دانشگاهها و مراکز علمی خارجی فعال در زمینه مطالعات بازیهای دیجیتال برگزار گردد. کنفرانس تحقیقات بازی‌های دیجیتال؛ گرایش‌ها، فناوری‌ها و کاربردها، نخستین کنفرانس تخصصی، جامع و میان رشته ای کشور در حوزه بازیهای دیجیتال محسوب می شودکه با رویکردی جامع و میان‌رشته‌ای تلاش می‌کند شبکه پژوهشگران این حوزه را در رشته‌های مختلف، از علوم فنی و مهندسی، پزشکی و هنر تا علوم انسانی، گسترش داده و با خلق هسته‌های پژوهشی در دانشگاه‌ها و مراکز علمی، دانش تولید شده را به صنعت منتقل نماید.
علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس کنفرانس به نشانی http://www.dgrconf.com/fa/ مراجعه نمایند

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official
دفعات مشاهده: 1229 بار   |   دفعات چاپ: 103 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code