حدیت هفته

پیامبر اکرم (ص) فرمودند
طلب العلم فریضه علی کل مسلم الا ان الله یجب بغاه العلم؛
طلب علم بر هر انسانی واجب است. همانا خداوند علم آموزان را دوست دارد.
اصول کافی، ج ۱،ص ۳۰٫

عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: اعزام دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران به مناطق زلزله زده غرب کشور ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۴ |
اعزام دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران به مناطق زلزله زده غرب کشور

مسئول جهاد دانشگاهی دانشگاه علم و صنعت گفت: امروز ۱۵ دانشجوی این دانشگاه برای کمک رسانی به مناطق غرب کشور اعزام می‌شوند.
علی اصغر یاری افزود: بعد از هماهنگی‌ها و دریافت مجوز‌های لازم امروز 23 آبان ماه ۱۵ دانشجو برای رسیدگی و کمک به مردم مصیبت زده کرمانشاه اعزام می‌شوند.
وی ادامه داد: اقلام و کمک‌های نقدی دانشجویان نیز بعد از جمع آوری در دو ایستگاه دانشگاه علم و صنعت به این مناطق اعزام می‌شود.
همچنین تعدادی از دانشجویان دانشکده معماری دانشگاه علم و صنعت ایران به منظور کمک به زلزله زدگان غرب کشور و کمک به ساخت سرپناه موقت برای آنها با همراهی و همکاری دانشجویان دانشگاه های تهران، شهید بهشتی و چند دانشگاه دیگر به زودی عازم مناطق زلزله زده خواهند شد تا ساخت سرپناه موقت برای زلزله زدگان غرب کشور را آغاز کنند.
دانشجویان مذکور از افراد متخصص و علاقمند دعوت کرده اند تا آنان را برای ساخت سرپناه به روش سندبگ (کیسه های شنی) همراهی نمایند. علاقمندان به منظور کسب اطلاعات بیشتر می توانند به گروه تلگرامی به نشانی https://t.me/joinchat/AAAAAEolVlGj1sKk2IjRYQ بپیوندند.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official
دفعات مشاهده: 1796 بار   |   دفعات چاپ: 141 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3760