حدیت هفته

پیامبر اکرم (ص) فرمودند
طلب العلم فریضه علی کل مسلم الا ان الله یجب بغاه العلم؛
طلب علم بر هر انسانی واجب است. همانا خداوند علم آموزان را دوست دارد.
اصول کافی، ج ۱،ص ۳۰٫

عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: برگزاری چهل و ششمین گردهمایی انجمن مهندسی صنایع ایران به میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۲ |

چهل و ششمین گردهمایی ویژه انجمن مهندسی صنایع ایران که دومین گردهمایی ویژه چهاردهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع ایران نیز می باشد، در روز یکشنبه مورخ 21 آبان 1396 در آمفی تئاتر شهید شهبازی دانشکده مهندسی صنایع برگزار گردید.
این گردهمایی که با حضور اساتید، دانشجویان و سایر اعضای جامعه مهندسین صنایع کشور از دانشگاه های مختلف تهران همراه بود، با هدف معرفی 3 محور از محورهای چهاردهمین کنفرانس مهندسی صنایع ایران و دبیران علمی آنها برگزار گردید.
در این گردهمایی ابتدا دکتر محمدرضا رسولی، هیئت علمی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران، به تشریح تجربه اتحادیه اروپا از پیاده سازی سیستم های لجستیک یکپارچه و هوشمند پرداخت. در ادامه نشست گروهی با حضور دکتر سجادی و دکتر پیشوایی، اعضای هیئت علمی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران، و دکتر ترابی، هیئت علمی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه تهران، با موضوع پیشرفت های اخیر در برنامه ریزی غیرقطعی و بهینه سازی استوار برگزار شد. در پایان، دکتر ترابی به ارائه مطالب پیرامون مدیریت بحران پرداخت.
در یکی دیگر از بخش های این گردهمایی، سلسله نشست های انتقال تجربه دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان یکی از نوآوری ها و ارزش های خلق شده در این دانشکده معرفی گردید.
در حاشیه این گردهمایی نیز اساتید و مهمانان از غرفه های جانبی گردهمایی بازدید به عمل آوردند.
آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 1323 بار   |   دفعات چاپ: 102 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3767