سالروز امامت حضرت مهدی(ع) مبارک باد
:: اعضای شورای انتشارات دانشگاه منصوب شدند ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۰ |
اعضای شورای انتشارات دانشگاه منصوب شدند

دکتر تورج محمدی ( معاون پژوهش و فناوری دانشگاه)، در احکام جداگانه ای اعضای شورای انتشارات دانشگاه را برای مدت دوسال منصوب کرد.
بر اساس این گزارش، دکتر اسدالله آقاجانی (عضو هیات علمی دانشکده ریاضی)، دکتر محمدعلی رضوانی (عضوهیات علمی دانشکده مهندسی راه آهن)، دکتر ابراهیم تیموری (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی صنایع)، دکتر غلامحسین معماریان (عضو هیات علمی دانشکده معماری و شهرسازی)، دکتر محمدحسن بازیار (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی عمران) و دکتر محمد حسین مهدیه (عضو هیات علمی دانشکده فیزیک) برای مدت دو سال  به عضویت شورای انتشارات دانشگاه علم و صنعت ایران منصوب شدند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه همچنین از زحمات و خدمات اعضای سابق شورای انتشارات دانشگاه: دکتر محسن سعیدی (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی عمران)، دکتر حمید بهنام (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق)، دکتر آزاده تجردی (عضو هیات علمی دانشکده شیمی) و دکتر رحمان فرنوش (عضو هیات علمی دانشکده ریاضی) تقدیر و تشکر نمود.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official
دفعات مشاهده: 348 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.188 seconds with 963 queries by yektaweb 3525