معاونت دانشجویی::

پیامک 30002351007770

کد پستی 13114-16846

sta_AT_iust. ac. ir

:: کسب مقام دوم پرتاب دارت و مقام سوم در تیراندازی، روز جهانی ورزش توسط دانشجوی دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۱۳ |
بمناسبت روز جهانی ورزش دانشگاهی در دانشگاه شهید بهشتی، مراسمی برگزار شد.
در مسابقات میان دانشگاهی در رشته پرتاپ دارت سرکار خانم مهری سهرابی دانشجوی دکتری مهندسی مواد موفق به کسب مقام دوم شدند. همچنین در مسابقات تیراندازی دختران ایشان موفق به کسب مقام سومی گردیدند.
این موفقیت را به ایشان و دانشگاهیان علم و صنعت ایران تبریک گفته و آرزوی کسب موفقیتها و توفیقات الهی روز افزون را داریم.

دفعات مشاهده: 550 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Student Assistant