هفته دفاع مقدس گرامی باد

عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: برگزاری جلسه هم اندیشی هیات رییسه و اعضای هیات علمی دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲ |
برگزاری جلسه هم اندیشی هیات رییسه و اعضای هیات علمی دانشگاه

به دعوت دفتر ریاست دانشگاه، جلسه هم اندیشی و تبادل نظر هیات رییسه و اعضای هیات علمی دانشگاه، دوشنبه اول آبانماه 1396 در مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) برگزار شد.
در ابتدای این جلسه، دکتر بوترابی (عضو هیات علمی دانشکده مواد و متالورژی) در خصوص راههای پیشبرد سند راهبردی دانشگاه نکاتی را متذکر شد و تاکید کرد باید کاری کنیم که این سند، برای دانشگاه علم و صنعت ایران ماندگاری ایجاد کند. سپس دکتر برخورداری (رییس دانشگاه)، با اشاره به نقش و اهمیت اعضای هیات علمی در تعیین جایگاه و رتبه دانشگاه، گفت: مسایل دانشگاه به همه ما مربوط است و همه اعضای هیات علمی باید در امور دانشگاه نقش داشته باشند، نقطه نظرات و انتقادات و پیشنهادات خود برای پیشبرد امور دانشگاه را به مدیران و مسئولان منتقل کنند و تعامل سازنده داشته باشند. وی افزود: این جلسه نیز بنا بر همین رویکرد تشکیل شده است که حداقل بدانیم چه موضوعاتی برای اعضای هیات علمی ما مطرح است و زیر پوست دانشگاه چه می گذرد. طبیعتا این مسایل برای ما مهم است و از همه نظرات اعضا استقبال می کنیم.
در ادامه جلسه، تعدادی از اعضای هیات علمی حاضر در جلسه به صورت کتبی و شفاهی نظرات و سوالات خود را در زمینه های مختلف صنفی، مدیریتی، دانشکده ای و دانشگاهی با هیات رییسه مطرح کردند. تربیت دانشجوی کارآفرین، ایجاد امکان رفاهی مهد کودک و افزایش امکانات ورزشی برای بانوان، یکسان سازی حقوق اعضای هیات علمی، اجرای آیین نامه گرنت، ایجاد انگیزه در دانشجویان، مفاد آیین نامه ارتقا و... از مباحثی بود که در این هم اندیشی مطرح و مورد بحث قرار گرفت.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official
دفعات مشاهده: 1325 بار   |   دفعات چاپ: 68 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.38 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3754