هفته دفاع مقدس گرامی باد

عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: برنامه‌ریزی برای حمایت مالی از پروژه‌های علمی مشترک ایران و آلمان در دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۳۰ |
برنامه‌ریزی برای حمایت مالی از پروژه‌های علمی مشترک ایران و آلمان
در دانشگاه علم و صنعت ایران

در پی برگزاری بخش عمومی "کارگاه تخصصی حمایت مالی از پروژه های علمی مشترک ایران و آلمان" در وزارت علوم،‌ تحقیقات و فناوری، بخش دوم به صورت نشست تخصصی در بعد ازظهر روز چهارشنبه 26/7/96 در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.
به گزارش معاونت بین الملل دانشگاه علم وصنعت ایران، در این نشست که در سالن کنفرانس دفتر ریاست دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد، معاون بین‌الملل دانشگاه، مدیر همکاری‌های علمی و صنعتی دانشگاه، رییس دانشکده راه‌آهن، نماینده وزارت علوم تحقیقات و فناوری از یک سو و از سوی دیگر مدیران وزارت آموزش و تحقیقات آلمان و معاون بین الملل بنیاد پژوهش آلمان حضور داشتند. در این نشست تخصصی سه ساعته در خصوص روند حمایت‌های مشترک از پژوهش‌های مشترک بحث شد. این نشست براساس مصوبه جلسه کارگروه مشترک علم و فناوری ایران و آلمان که در اردیبشهت ماه 1396 در بن آلمان با حضور قائم مقام وزیر در امور بین‌الملل و رییس دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شده بود در دستور کار قرار وزارت‌های علوم طرفین قرار گرفته است. هدف این نشست تدوین روند حمایت از تعامل پژوهشگران دو کشور ایران و آلمان برای تدوین پیشنهادهای طرح‌های بزرگ تحقیقاتی مشترک است. براساس آنچه در این نشست بحث شد مقرر گردید مقدمات لازم برای تدوین فراخوان‌های این حمایت‌ها تا زمان برگزاری روز علم ایران آلمان در هفته دوم اسفندماه 1396 نهایی و اعلام عمومی شود.
شایان ذکر است که روز علم ایران و آلمان به عنوان رویداد سالانه بررسی روند پیشرفت همکاری‌های علمی ایران و آلمان در نیمه اول اسفند 1396 در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شود.
آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 1163 بار   |   دفعات چاپ: 119 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.27 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3754