معرفی ::
تماس با ما::
سرویس هاس صنعتی دانشگاه
فرصت مطالعاتی داخلی صنعتی
جهت مشاهده شیوه نامه فرصت مطالعاتی صنعتی داخلی دانشگاه و همچنین فرصت های مطالعاتی اعلام شده از صنایع کلیک کنید

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

:: امضای تفاهم نامه بین دانشگاه علم و صنعت و شرکت ناموران پژوهش و توسعه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۲۹ |
در تاریخ بیست و نهم مهر سال ۱۳۹۶ جلسه ای در دفتر ارتباط با صنعت با حضور آقایان: دکترمحمدی، دکترکثیری، دکتر بازیاری، دکتر ثباتی و مهندس رحمانی از دانشگاه و شرکت ناموران پژوهش و توسعه به نمایندگی آقای دکتر سعید مقصودی به عنوان مدیرعامل شرکت مذکور در باره راههای همکاری فی مابین تشکیل گردید و پس از مذاکره و بحث و گفتگو تفاهم نامه ای با مفاد زیر به امضای طرفین رسید:
  1. بومی سازی دانش فنی فرآیندهای نفت، گاز و پتروشیمی به صورت مقطعی و یا برنامه‏ریزی به منظور بهبود لیسانس­های مورد استفاده در این صنایع با نگاه میان و بلند مدت.
  2. انجام امور پژوهشی و فناورانه به منظور بهبود فرآیندهای مورد استفاده در صنایع پالایشگاهی و پتروشیمیایی داخلی و توسعه و تجاری سازی فرآیندهای جدید.
  3. به اشتراک گذاشتن تجربیات، سوابق و منابع اطلاعاتی موجود.
  4. ارائه سرویس­های خود به صورت مشترک به صنایع مربوطه در قالب قراردادهای مشترک انتقال فناوری
دفعات مشاهده: 1515 بار   |   دفعات چاپ: 171 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.25 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 3991