اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: عقد تفاهم نامه بین پژوهشکده جریان سیالات و پژوهشگاه نیرو ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۲۸ |
عقد تفاهم نامه بین پژوهشکده جریان سیالات و پژوهشگاه نیرو

در تاریخ چهارشنبه 95/7/26جلسه عقد تفاهم نامه بین پژوهشکده جریان سیالات و پژوهشگاه نیرو در سالن جلسات انستیتو اندازه‌گیری هوشمند گاز برگزار گردید.
حاضرین در این نشست به شرح زیر بود: از پژوهشکده جریان سیالات جناب آقای دکتر سیدحسن هاشم آبادی به عنوان رئیس پژوهشکده و جناب آقای دکتر مجید رجبی به عنوان رئیس کارگروه ساخت تجهیزات، از پژوهشگاه نیرو جناب آقای مهندس مظفری به عنوان ریاست مرکز سیستم های اندازه¬گیری پیشرفته نیروگاهی، جناب آقای دکتر وحید حمیتی واقف به عنوان مدیر طرح فلومتر و سرکار خانم سیده فاطمه اشرفی به عنوان کارشناس گروه ابزار دقیق  و سرکار خانم الهام کامرانی به عنوان نماینده شرکت ملی گاز ایران بودند.
اهم مطالب مطرح شده:
1- معرفی پژوهشکده، شرح وظایف، نحوه همکاری با شرکت گاز و همچنین نیازهای این مجموعه
2- معرفی توانمندی‌ها و کارهای قابل اجرا در مجموعه همکار در زمینه Metering
جمع بندی نشست ها:
در این نشست و با حضور نماینده شرکت ملی گاز ایران، تفاهم نامه همکاری بین دو مجموعه به امضاء رسید و مقرر گردید که: همکاریهای فیما بین از جمله آزمایشگاه مرجع و نیز ساخت کنتورهای مورد نیاز، تدوین استاندارد و  سایر پروژه های مورد نیاز صنعت آب و برق با تشکیل کمیته تخصصی بصورت جدی ادامه پیدا کند.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official
دفعات مشاهده: 2011 بار   |   دفعات چاپ: 316 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4054