حدیث هفته

قال رسول الله  (ص)  : أقرَبُ النّاسِ مِن دَرجَهِ النُّبوَّهِ أهلُ الجِهادِ و أهلُ العِلمِ.
رسول خدا (ص) فرمودند: نزدیک ترین مردم به مقام نبوّت، اهل جهاد و دانش اند.

«کنزالعمّال، ح ۱۰۶۴۷»

:: دیدار هیات بلند پایه مجارستان با مسئولان دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۲۴ |
دیدار هیات بلند پایه مجارستان با مسئولان دانشگاه علم و صنعت ایران

به گزارش معاونت بین الملل، روز یکشنبه 23 مهرماه 1396، هیاتی بلندپایه از کشور مجارستان متشکل از قائم مقام وزارت منابع انسانی مجارستان در حوزه آموزش عالی (پروفسور پالکوویچ)، رییس دانشگاه سیگد ((University of Szeged مجارستان (پروفسور گابوور سابو) به همراه آقای یاوش کوواچ (سفیر مجارستان) و خانم وارهیلی (کنسول و وابسته علمی و فرهنگی سفارت مجارستان در تهران) و همچنین دکتر صالح اولیاء (رییس دانشگاه یزد و نماینده مرکز همکاری های علمی بین المللی وزارت عتف)، با دکتر برخورداری (رییس دانشگاه) دیدار و گفتگو کردند.
در این ملاقات که  با حضور دکتر سیدین (معاون اداری و پشتیبانی)، دکتر کلانتر (معاون آموزشی)، دکتر محمدی (معاون پژوهش و فناوری)، دکتر دکامین (مدیر روابط عمومی)، دکتر حسینعلی پور (معاون پژوهشی دانشکده مهندسی مکانیک)، دکتر نیکنام (مدیر بین الملل دانشکده مهندسی مکانیک) و کارشناسان معاونت بین الملل دانشگاه برگزار شد، ابتدا دکتر هادی شهریار شاه حسینی (معاون بین الملل دانشگاه)، به معرفی دانشگاه پرداخت و سپس دکتر صالح اولیاء با توجه به اینکه دانشگاه یزد هماهنگ کننده ملی همکاری علمی با مجارستان می باشد، به مذاکرات و توافقات انجام شده با هیات فوق الذکر در  زمینه های همکاری مورد علاقه طرفین (مدیریت آب، فناوری اطلاعات، فیزیک لیزر و بیو تکنولوژی) اشاره و نسبت به همکاری سه جانبه دانشگاه یزد، دانشگاه علم وصنعت ایران و دانشگاه های مجارستان ابراز علاقه نمود. سپس دکتر برخورداری (رییس دانشگاه) ضمن خوشامدگویی، از همکاری  دانشگاه علم وصنعت ایران با دانشگاه های مجارستان استقبال کرد. در ادامه، آقای پالکوویچ در تایید زمینه های همکاری علمی مورد علاقه مجارستان به هوش مصنوعی، صنعت خودرو و شاخه های مرتبط  آن نظیر ترافیک و همچنین فیزیک لیزر و بیو تکنولوژی و امکان همکاری با موسسات پژوهشی از طریق اتحادیه اروپا اشاره نمود. وی همچنین به تعداد دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در رشته پزشکی دانشگاه های مجارستان اشاره نمود.
در ادامه پس از اهداء هدایای یادبود، هیات مجارستانی در پژوهشکده خودرو مورد استقبال  دکتر شجاعی فرد (رییس دانشکده و پژوهشکده مهندسی خودرو) قرار گرفت و با توضیحات ایشان از آزمایشگاه های تونل باد، تست موتور و پلاتفورم خودرو بازدید نمود. هیات مجارستانی پس از صرف ناهار، جهت عزیمت به فرودگاه بین المللی امام خمینی(ره)، دانشگاه را ترک کرد.
آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official
دفعات مشاهده: 1437 بار   |   دفعات چاپ: 131 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.35 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3772