برگشت به دانشگاه علم و صنعت ایران
فرم ها::
آیین نامه ها و مصوبات::
واحدصنفی::
تسویه حساب رفاهی برای فارغ التحصیلان::
کارکنان::
سوالات متداول::
تماس با ما::

:: سامانه اینترنتی اقساط و دریافت وام دانشجویی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱۸ |

AWT IMAGE AWT IMAGEسامانه بازپرداخت اقساط اینترنتی و دریافت وام  با امکانات فراوان در راستای ارائه خدمات الکترونیکی به دانشجویانیکه که وام دریافت نموده اند و متقاضی وام هستند.لطفاقبل از ورود به سامانه حتما به نکات ذیل توجه فرمائید .
1- مشاهده مشخصات شخصی

2- نام کاربری کدملی ( به همراه خط فاصله) و کلمه عبور هم کدملی می باشد که در بدو ورود بایستی رمز را تغییر دهید .

3-مشاهده مقاطع تحصیلی

5-مشاهده لیست بدهی ها

6-مشاهده بدهی وام با ذکر نوع وام ، مبلغ ، سال تحصیلی و نوع وام

7- مشاهده بدهی خوابگاه