رسول خدا (صلی الله علیه و آله وسلم) فرمودند :

عدالت نیکو است اما از دولتمردان نیکوتر، سخاوت نیکو است اما از ثروتمندان نیکوتر  تقوا پسندیده است اما از علما پسندیده تر؛ صبر خوب است اما از فقرا خوبتر، توبه نیکو است اما از جوانان نیکوتر و حیا پسندیده است اما از زنان پسندیده تر.

:: اطلاعیه شماره 2 دبیرخانه مدیریت سبز در خصوص طرح های پیشنهادی در زمینه مدیریت سبز ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱۵ |

قابل توجه اعضای محترم هیأت علمی، اعضای محترم غیر هیأت علمی و دانشجویان محترم دکتری در دانشگاه علم و صنعت ایران پیرو اطلاعیه مورخ3/7/ 96 این دبیرخانه با موضوع(فراخوان شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه برای طرحهای پیشنهادی در زمینه مدیریت سبز)، بدینوسیله از آن دسته از اعضای محترم هیأت علمی، اعضای محترم غیر هیأت علمی و دانشجویان محترم دکتری که طرحهائی را در این زمینه دارند خواهشمند است پروپوزالهای خود را )در قالب فرم اعلام شده( حداکثر تا تاریخ 20/7/ 96 با مراجعه به پایگاه اینترنتی دبیرخانه مدیریت سبز دانشگاه و از طریق لینک ارسال پروپوزال برای دبیرخانه ارسال نمایند: gmanagement.iust.ac.ir فرایند ثبت نام و ارسال فایل در این لینک مشابه فرایندهای معمول برای ارسال مقالات می باشد.
توصیه می شوئد قبل از اقدام به ارسال پروپوزال، متن اطلاعیه و فراخوان قبلی این دبیرخانه به دقت مطالعه شود.

دبیرخانه مدیریت سبز دانشگاه
آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 1444 بار   |   دفعات چاپ: 124 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code