درباره مرکز مشاوره::
مشاوران::
دفتر ارتباط خانواده و دانشگاه::
اخبار مرکز مشاوره::
بروشورهای علمی::
بخش ویژه اساتید::
تسهیلات::
ارتباط با ما::
کتاب مهارتهای زندگی
مدیریت های حوزه فرهنگی

معاونت فرهنگی دانشگاه

امور فرهنگی و فوق برنامه

ارتباطات فرهنگی و اجتماعی

گروه طرح و برنامه

نظرسنجی مرکز مشاوره

نظر خود را در مورد سایت اعلام نمایید

:: گزارش بیست و هفتمین همایش خانواده و دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱۱ |

برای دیدن تصاویر اینجا کلیک کنید
بیست و هفتمین همایش ارتباط خانواده و دانشگاه  روز سه شنبه مورخ 96/6/28 در مجتمع فرهنگی شهید بهرامی دانشگاه برگزار گردید. در این مراسم تعداد900 نفر از والدین و همراهان دانشجویان ورودی 96 شرکت داشتند، لازم به ذکر است قبل از شروع همایش از والدین داننشجویان پذیرائی و پذیرش (ثبت نام و اهدا بسته ی ویژه همایش) صورت گرفت.

این مراسم با تلاوتی چند از آیات قرآن مجید آغاز گردید، پس از پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران ، ابتدا جناب آقای دکتر سیدین قائم مقام ریاست محترم دانشگاه در سخنرانی خود ضمن عرض خیر مقدم به والدین دانشجویان مطالبی را در خصوص دانشگاه علم وصنعت و رتبه علمی دانشگاه ارائه کردند.
سپس حجت الاسلام ابراهیمی نژاد ریاست محترم دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه، ضمن عرض خیرمقدم توضیحاتی را در خصوص وظیفه خطیر والدین که بعد از قبولی فرزندانشان در دانشگاه آنها را رها نکنند و نظارت درست بر فرزندانشان داشته باشند اشاراتی داشتند.
سپس جناب آقای دکتر شریعت معاون محترم فرهنگی دانشگاه، ضمن عرض خیرمقدم توضیحاتی را در خصوص طرح استاد مشاور در دانشگاه ارائه فرمودند و به اهمیت تعامل میان معاونین دانشکده ها، مدیران فرهنگی دانشکده ها واساتید مشاور والدین نیز اشاراتی داشتند و آن را در پیشبرد اهداف دانشگاه و پیشرفت دانشجویان  بسیارمهم و ضروری دانستند.
پس از ایشان جناب آقای دکترهادی  از اساتید محترم روانشناسی، سخنانی راجع به تعامل خانواده و دانشجو اظهار کردند و در مورد مسائل رایج مربوط به دانشجویان سخنانی را ایراد کردند و اظهار داشتند که همه ما علاقمند هستیم که دانشجو یا فرزندانمان به پیشرفت نائل شوند بنابراین سلامت خانواده در این امر بسیار مهم است و در انتها نیز به سوالات والدین در خصوص مسائل مختلف دانشجویان پاسخ دادند و در انتها نیز جناب آقای دکتر برخورداری ریاست محترم دانشگاه که بدلیل حضور در گردهمایی روسای دانشگاهها با تاخیر به جلسه رسیدند ، ضمن عرض خیرمقدم و تبریک  به والدین و اینکه تلاشهای چنئدساله آنها اکنون به ثمر رسیده است خواهان تعامل بیشتر والدین عزیز با دانشگاه شدند.
نشست مسئولین نیز با حضور قائم مقام ریاست محترم دانشگاه، معاونین محترم  فرهنگی، آموزشی و دانشجوئی دانشگاه برگزار گردید و هر یک از مسئولین دانشگاه به تشریح فعالیت های حوزه مرتبط با خود پرداختند و به پرسش های والدین در این حوزه ها پاسخ دادند. اهم سوالات آموزشی از قبیل آشنایی با برخی از رشته ها، تغییر رشته، نقل و انتقال و مهمانی، شرایط مشروطی، اخراجی شرایط ورود به مقطع بالاتر بدون کنکور بود. بخش دیگری از سوالات والدین در خصوص نحوه اختصاص خوابگاه به دانشجویان من جمله ( نگرانی عمده والدین بالاخص دانشجویان که ساکن حومه تهران بودند) را به خود اختصاص داده بود را می توان اشاره کرد. درخصوص سرویس ایاب و ذهاب به خوابگاه ها، وضعیت تغذیه ، تسهیلات دانشجوئی از قبیل وام دانشجوئی برگزاری اردوها و امور فرهنگی و تشکل ها از جمله سوالاتی بودند که مسئولین ذیربط به آن سوالات پاسخ دادند. ودر انتها مقرر شد کلیه سوالات کتبی مطروحه ی والدین که در جلسه همایش به علت کمبود وقت فرصت پاسخگویی نبود همراه با پاسخ مسئولین بزودی در وب سایت مرکز مشاوره بارگذاری شود.
پس از نشست مسئولین، والدین برای اقامه نماز و صرف نهار سالن همایش را ترک کردند.
                                                                                                                                                                                معصومه ندایی
   دبیر همایش ارتباط خانواده و دانشگاه

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه علم و صنعت است و هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت با ذکر منبع بلا مانع است.
Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3701