دانشکده::

انجمن علمی معماری و شهرسازی

وب سایت قطب علمی
آزمایشگاه تحقیقاتی متعامل

سایت دانشکده معماری را چگونه ارزیابی می کنید:

:: گزارش مراسم یادبود مرحومه اعظم زاده محمدی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱۱ |
بمناسبت درگذشت نابهنگام مرحومه اعظم زاده محمدی ،کارشناس فقیده دانشکده معماری و شهرسازی همزمان با ایام عزاداری سالار شهیدان و یاران با وفایش مجلس یادبودی در ساعت 14 الی 15 روز دوشنبه مورخ 10 مهر 96 در آمفی تئاتر شهید مداح دانشکده معماری برگزار گردید.
در این جلسه معنوی که با حضور ریاست محترم دانشگاه و معاون محترم اداری و پشتیبانی و تنی چند از مدیران دانشگاه همراه با هیئت رئیسه دانشکده ، اساتید و کارکنان دانشگاه ، دانشکده و تعدادی از دانشجویان تشکیل گردید .
ابتدا آیاتی از کلام الله مجید توسط آقای دکتر حمزه نژاد تلاوت گردید. سپس آقای دکتر امامی با تحلیلی کوتاه در خصوص راهبردهای اصولی حضرت امام حسین (ع) در مواجهه با حاکمیت اموی تاکید بر ویژگیهای قیام و نهضت حسینی به یکی از مهمترین ارزشهای قیام عاشورا یعنی رعایت حق الناس پرداخت.
در ادامه بر اساس سنت نبوی مبنی بر یادآوری نیکیها و حسنات اموات به خصایص مثبت آن مرحومه همچون سخت کوشی، نظم و حضور مستمر در محل خدمت و نجابت در برخورد با دیگران پرداخت و در انتها با طلب غفران و  رضوان الهی برای روح آن فقیده سعیده و صبر و اجر جزیل برای والدین و بازماندگان عزادار ایشان همراه با طلب شفاعت از امام حسین (ع) جلسه خاتمه یافت.آلبوم تصاویر
دفعات مشاهده: 261 بار   |   دفعات چاپ: 26 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر