معرفی ::
اخبار و اطلاعیه ::
تماس با ما::
فرم معرفی خدمات::

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

آئین نامه اجرایی بند ط تبصره 9
:: حمایت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از پروژه های مطالعاتی و تحقیقاتی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱۰ |

بنیاد مسکن انقلاب اسلامی جهت بهره گیری از توان ظرفیت بالقوه دانشگاه ها توسعه همکاری علمی پژوهشی و تشویق دانشجویان به انجام مطالعات و پروزه های کاربردی مورد نیاز حوزه امور باز سازی و مسکن روستایی از پایان نامه های دانشجویان مقطع دکتری و کارشناسی ارشد گرایش های مختلف (معماری، انرژی، اقتصاد، علوم اجتماعی ، مدیریت پروزه بازسازی پس از سانحه ، شهر سازی مهندسی عمران، جغرافیاو محیط زیست) حمایت به عمل می آورد.برای کسب اطلاعات بیشتر برروی پیوست کلیک کنید.

پیوست

دفعات مشاهده: 1221 بار   |   دفعات چاپ: 154 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 3862