برگشت به دانشگاه علم و صنعت ایران
   [صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
معرفی رییس اداره::
کارکنان::
اخبار و اطلاعیه ها::
شورای تغذیه::
آیین نامه و مصوبات::
سوالات متداول::
تماس با ما::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
:: کارشناس تغذیه ::
 | تاریخ ارسال: 1396/7/3 | 

1-     کارشناس تغذیه:

1-    حضور مرتب در محل کار و دریافت و تنظیم برنامه کار روزانه

2-    نظارت در انتخاب، سفارش، تحویل و نگهداری مواد غذایی خام

3-    نظارت بر کیفیت و بهداشت غذای پخته شده

4-    تعیین آنالیز غذا

5-    تدوین برنامه غذایی

6-    نظارت بر وضعیت بهداشت مواد غذایی واحدهای صنفی تابع اداره

7-    انجام بازدید دوره ای منظم از مکانهای نگهداری مواد اولیه و ارائه گزارش کاستی ها

8-    انجام بازدید دوره ای منظم از مکانهای طبخ و تهیه غذا و ارائه گزارش کاستی ها

9-    همکاری در تهیه و تنظیم دستورالعمل و بخهشنامه به منظور لزوم و ضرورت رعایت دقیق اصول بهداشت در طبخ غذا

10-ارئه خط مشی در زمینه تغذیه و خدمات غذایی

11-مطالعه و ارزشیابی غذاها

12-پیشنهاد انجام آزمایشات لازم از مواد غذایی خام و پخته

13-انجام سایر وظایف محوله در محدوده شرح وظایف

دفعات مشاهده: 2479 بار   |   دفعات چاپ: 698 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4212