درباره مرکز مشاوره::
مشاوران::
دفتر ارتباط خانواده و دانشگاه::
اخبار مرکز مشاوره::
بروشورهای علمی::
بخش ویژه اساتید::
تسهیلات::
ارتباط با ما::
کتاب مهارتهای زندگی
مدیریت های حوزه فرهنگی

معاونت فرهنگی دانشگاه

امور فرهنگی و فوق برنامه

ارتباطات فرهنگی و اجتماعی

گروه طرح و برنامه

نظرسنجی مرکز مشاوره

نظر خود را در مورد سایت اعلام نمایید

:: ارائه درس مهارتهای زندگی دانشجویی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۲۶ |
AWT IMAGEمرکز مشاوره دانشگاه از ترم آتی اقدام به ارائه درس مهارتهای زندگی دانشجویی به صورت 2 واحد اختیاری می نماید. اساتید این درس خانم بروجردی و آقای گنجه از روانشناسان مرکز مشاوره می باشند. از سرفصلهای درس می توان به حل مسئله و تصمیم گیری، هوش هیجانی، اعتماد به نفس، مهارت مقابله با استرس، مهارت های بین فردی، مهارت نه گفتن، تفاوت روحی و روانی زن و مرد در ازدواج اشاره نمود. دانشجویان عزیز جهت اخذ درس از ترم آینده به سیستم گلستان گروه معارف مراجعه نمایند.

CAPTCHA code

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه علم و صنعت است و هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت با ذکر منبع بلا مانع است.
Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3754