سالروز امامت حضرت مهدی(ع) مبارک باد
:: قابل توجه دانشجویان محترم کارشناسی روزانه ورودی سال تحصیلی 97-96 متقاضی خوابگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۲۵ |
قابل توجه دانشجویان محترم کارشناسی روزانه ورودی سال تحصیلی 97-96 متقاضی خوابگاه

ضمن عرض تبریک به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و قبولی دانشجویان گرامی در دانشگاه علم و صنعت ایران شرایط و نحوه پذیرش برای متقاضیان خوابگاه که محل سکونت آنها استانهای تهران و البرز نمی باشد بشرح ذیل اعلام می گردد:
  الف – نحوه گزینش دانشجویان:   ملاک محل سکونت دانشجو آدرس و سوابق تحصیلی اعلام شده از سوی سازمان سنجش و آموزش کشور می باشد.
ب -  انتساب اتاق:  تعیین شماره اتاق برای متقاضیان در اردوی معارفه خواهد بود.
تذکر: با توجه به این موضوع که ظرفیت اتاق های خوابگاه پسران 4 نفر می باشد این عزیزان می بایست برای خود 3 هم اتاقی تعیین نموده و در اردو یک لیست چهار نفره جهت اسکان به قسمت مربوطه ارائه نمایند.
تذکر: دانشجویان محترم توجه داشته باشند حتماً بایستی برگه تمامی اعضای اتاق به مسئول خوابگاه تحویل گردد.
•   پس از اردو دانشجویان خوابگاهی با اتوبوس به محل خوابگاه منتقل می شوند.
  ج- محل اسکان دانشجویان:
•    برادران : خوابگاه حکیمیه: تهرانپارس ، حکیمیه ، خیابان سازمان آب - 15 متری مقدس - پلاک 2
•    خواهران: خوابگاه خواهران واقع در ضلع جنوب شرقی پردیس مرکزی دانشگاه
  **  تذکر:  با توجه به لزوم انجام مراحل اداری دانشجویان محترم  به صورت موقت تا تاریخ 96/7/1 در خوابگاه مهمان خواهند بود. دانشجویان موظف می باشند از تاریخ 96/7/1  لغایت 96/7/5 جهت انجام مراحل اداری ثبت نام به واحد اسکان مدیریت امورخوابگاه های دانشگاه مراجعه نمایند.
د-  نحوه تحویل مدارک :
•  طبق قوانین صندوق رفاه، دانشجویان می بایست مبلغ هشتصد هزار ریال به عنوان ودیعه پرداخت نمایند.
•  متقاضیان در تمامی طول تحصیل برای استفاده از خوابگاه ملزم به پرداخت اجاره بهای خوابگاه دانشجویی در ابتدای ترم در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان به آدرس http://bp.swf.ir می باشند. (برای اولین مراجعه به سامانه نام کاربری و کلمه عبور کدملی با خط فاصله می باشد) بدیهی است دانشجویان محترمی که اجاره خوابگاه پرداخت ننمایند نمی توانند از مزایای رفاهی استفاده نمایند.

تذکر: دانشجویان جهت پرداخت اجاره بهای نیمسال اول 97-96 خوابگاه در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان و پرداخت ودیعه خوابگاه لازم است  هنگام مراجعه به واحد اسکان مدیریت امورخوابگاهها یک عدد کارت بانکی که دارای رمز دوم و حداقل مبلغ سه میلیون ریال موجودی است همراه داشته باشند.
•  سنوات استفاده از خوابگاه برای دانشجویان کارشناسی از بدو ورود 8 نیمسال است.
•  پس از پرداخت اجاره بها امکان عودت مبالغ وجود ندارد.
•  جهت استفاده از خوابگاه دانشجویان لازم است تمامی وسایل شخصی اعم از وسایل خواب (تشک، بالش ، پتو، ملحفه) ، ظروف و ... را همراه داشته باشند.
•  در روز ثبت نام وسایل دانشجویان خوابگاهی تحویل گرفته شده و پس از اردوی معارفه در محل خوابگاه به آنها تحویل خواهد شد(لازم است وسایل مورد نیاز ثبت نام و اردوی معارفه از این وسایل جدا شده باشند).
آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Officia
دفعات مشاهده: 239 بار   |   دفعات چاپ: 28 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.178 seconds with 963 queries by yektaweb 3525