درباره معاونت::
کارگروه::
مدیریت ها::
مجلات علمی-پژوهشی و ISI::
قوانین و مقررات::
اخبار ورویدادها::
افتخارات::
تماس با ما::
کنفرانس ها و همایش های علمی

اولین کنفرانس بین المللی منظر راههای شهری و برون شهری با رویکرد بومی سازی

ششمین همایش ملی توربین گاز-آذرماه 96

پنجمین کنفرانس ملی بتن خود تراکم ایران و اولین کنفرانس ملی تعمیر و نگهداری سازه های بتنی-تیرماه 1396

بیست و پنجمین سمینار شیمی آلی ایران-شهریورماه96

اولین کنگره ملی کاربرد مواد و ساخت پیشرفته در صنایع-خردادماه 96

دومین کنفرانس توسعه پایدار در سیستم های انرژی آب و محیط زیست-اسفندماه 95

دومین جشنواره ملی انرژی های تجدید پذیر-بهمن 95

اولین کنفرانس ملی مدیریت و مهندسی پیشرفت-دی ماه 95

پنجمین کنفرانس بین المللی کامپوزیت مشخصه سازی ساخت و کاربردها-دی ماه 95

یازدهمین کنفرانس حفاظت و اتوماسیون در سیستم های قدرت -دی ماه 95

:: فصلنامه علم و مهندسی مواد ایران نمایه ESCI دریافت نمود و به جمع مجلات ISI پیوست ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۲۰ |
به عنوان دومین مجله ISI منتشره توسط دانشگاه علم و صنعت ایران،
فصلنامه علم و مهندسی مواد ایران نمایه ESCI دریافت نمود و به جمع مجلات ISI پیوست
فصلنامه علم و مهندسی مواد ایران(Iranian Journal of Materials Science and Engineering ) که توسط دانشگاه علم و صنعت ایران منتشر می‌شود، از سال 2017در نمایه ESCI  کلریویت آنالیتیکزClarivate Analytics  (تامسون روترز سابق) یا Web of Science پذیرفته و نمایه شد.
فصلنامه علم و مهندسی مواد ایران حاصل همکاری نزدیک دانشگاه علم و صنعت ایران با انجمن های سرامیک و متالورژی می باشد و از سال 2004 با نام اختصاریIJMSE به چاپ رسیده است و اعضای هیأت علمی برجسته برخی از دانشگاه‌های کشور و همچنین برخی از دانشگاه‌های خارجی از کشورهایی همچون انگلستان، کانادا، نیوزیلند و برزیل به ‌عنوان عضو هیأت تحریریه با این مجله همکاری می‌نمایند.
این مجله علاوه بر نمایه شدن در ESCI (Web of Science)، در پایگاه‌‌های معتبر دیگری مثل ISC SCOPUS ,  EBSCO, SID و  نیز نمایه شده است.
گفتنی است، نمایه ESCI یا Emerging Sources Citation Index به عنوان یک نمایه جدید در پایگاه ISI-Web of Science Core Collection  در سال ۲۰۱۵ معرفی و ارائه شده است.پیش از این مجله بین المللی مهندسی عمران(  International Journal of Optimization in Civil Engineering ) به عنوان یکی دیگر از مجلات علمی منتشر شده توسط دانشگاه علم و صنعت ایران در پایگاه Web of Science نمایه ISI دریافت نموده بود.
این نمایه نامه که شامل بیش از ۲۵۰۰ مجله از سراسر جهان است، از نظر قابلیت ها و اطلاعات ارائه شده مشابه با سایر نمایه نامه های این پایگاه چون  (SCIE)نمایه استنادی علوم گسترده (SSCI) نمایه استنادی علوم اجتماعی و (AHCI ( نمایه استنادی هنر و علوم انسانی بوده و از جمله دلایل ایجاد آن فراهم کردن شرایطی به منظور بررسی بیشتر این مجلات جهت انتقال به یکی از سه نمایه نامه مذکور و همچنین ارتقاء جایگاه بین المللی مجلات به خصوص مجلات دارای موضوعات نوین با افزایش قابلیت جستجو، کشف و استناد به آنها می باشد. پس از ارزیابی دقیق تر و انتقال این مجلات به یکی از سه نمایه نامه، ضریب تأثیر(Impact Factor)  برای آن ها محاسبه و ارائه می گردد.
لازم به یادآوری می باشد، این نمایه شامل مجلاتی است که:
۱- روند داوری آنها به صورت داوری همتایان(Peer- Review)  است.
۲- از شیوه چاپ و نشر اخلاقی پیروی می کنند و دارای گواهیEthics  بین المللی هستند.
۳- از لحاظ مطالب و محتوای علمی برای جامعه علمی ارزشمند هستند.
۴- از لحاظ فنی ملزم به رعایت اصول تامسون- رویترز هستند.
۵- مجلاتی که ارسال مقاله به آنها کاملاً الکترونیکی و آنلاین  (Online submission) است، در این گزینش، ترجیح داده می شوند.
معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران کسب این توفیق را به مسوولان محترم دفتر چاپ و نشر مجلات(جناب دکتر محرم حبیب نژاد(مدیر محترم دفتر چاپ و نشر مجلات دانشگاه) ، جناب دکتر بیژن افتخاری یکتا(سردبیر محترم فصلنامه علم و مهندسی مواد ایران) و سرکار خانم احترام السادات توکلی(کارشناس مسوول مجله مذکور) ، همچنین اعضای محترم هیأت تحریریه آن مجله و اعضای محترم هیأت علمی دانشکده مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه علم و صنعت ایران تبریک گفته و توفیقات روز افزون آنان را خواستار است.

دفعات مشاهده: 307 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >