فرا رسیدن ماه ربیع الاول مبارک باد

:: دومین کنفرانس بین‌المللی ترکیبیات، رمزنگاری و محاسبات در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می شود ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۵ |

دومین کنفرانس بین‌المللی ترکیبیات، رمزنگاری و محاسبات، روزهای 16 و 17 آذرماه 1396 توسط واحد نور دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می شود.
این کنفرانس به منظور فراهم آوردن فرصت مناسب برای ارائه‌ آخرین دستاوردهای پژوهشی و یافته های علمی و تبادل نظر اساتید، محققین و پژوهشگران در زمینه نظریه گراف، ترکیبیات، ریاضیات گسسته، کد و رمز، توسط واحد نور دانشگاه علم و صنعت ایران و با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بنیاد ملی نخبگان، انجمن رمز ایران و انجمن کامپیوتر ایران در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد.
الف) ترکیبیات (گراف، کد، طرح های ترکیبیاتی، درخت ها، مربع های لاتین، مشبکه ها)؛ رمزنگاری (مبانی ریاضی رمز نگاری، طراحی و تحلیل انواع رمزهای متقارن و نامتقارن، تحلیل سامانه های رمز، نهان نگاری، نهان کاوی، توابع چکیده ساز، پروتکل های رمز نگاری، امنیت، مدیریت کلید) و محاسبات (محاسبات عددی، محاسبات ابری، محاسبات کوانتومی، محاسبات تصادفی، محاسبات فازی، محاسبات الگوریتمی، پیچیدگی محاسبات) محورهای کنفرانس است.
دکتر مهدی علائیان (عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران)، دبیر  کنفرانس؛ دکتر جواد وحیدی (عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران)، دبیر کمیته علمی و دکتر حسن خرازی(عضو هیات علمی دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام)،  دبیر کمیته اجرایی این کنفرانس بین المللی دوروزه هستند.
پایان مهلت ارسال مقالات، پنجم آبانماه جاری و زمان اعلام نتایج داوری، 25 آبان اعلام شده است.
علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت کنفرانس به آدرس http://i4c.iust.ac.ir مراجعه و یا با شماره دبیرخانه: 77240582-021 تماس حاصل فرمایند.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 755 بار   |   دفعات چاپ: 37 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.204 seconds with 949 queries by yektaweb 3506