درباره‌ی تحصیلات تکمیلی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: انتخاب استاد راهنمای دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی 96
:: نشست فرهنگی اساتید / انقلاب، آمریکا تا به امروز / 22 آبان 1396
:: مدارک لازم برای ثبت نام و ضوابط آموزشی ویژه دانشجویان ورودی 96 پردیس دانشگاهی
:: اطلاعیه برنامه زمانبندی ثبت نام تکمیل ظرفیت (بهمن 96) مقطع کارشناسی ارشد پردیس دانشگاهی
:: نشست فرهنگی اساتید / حجت الاسلام ابراهیمی نژاد/ 8 آبان 1396
نظر شما در مورد قالب و محتوای این سایت چیست؟

:: قابل توجه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر ورودی ۹۶ ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۴ |
اطلاعیه شماره (۱)

قابل توجه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال ۹۶ دانشکده مهندسی کامپیوتر

ضمن خوشامدگویی و عرض تبریک به مناسبت قبولی در مقطع کارشناسی ارشد این دانشکده، به اطلاع می­رساند که علاوه بر مدارک و فرمهایی که در سایت اینترنتی تحصیلات تکمیلی دانشگاه درج شده است، جهت جلوگیری از اتلاف وقت پذیرفته شدگان می­بایست:

۱- فرم مربوط به گرایش خود را از لینک های زیر پرینت گرفته و تکمیل نموده و در روز ثبت نام به دانشکده  تحویل دهند.
فرم گرایش معماری کامپیوتر
فرم گرایش شبکه های کامپیوتری
فرم گرایش هوش مصنوعی
فرم گرایش نرم افزار

۲- پرینت یا کپی از  نمرات کارشناسی را همراه داشته باشید که به فرم گرایش خود ضمیمه نمایید.
۳- انتخاب واحد از تاریخ ۹۶/۰۶/۱۹ لغایت ۹۶/۰۶/۲۲ (به صورت اینترنتی) از طریق وب سایت گلستان انجام می­شود.
۵- شروع کلاسهای نیمسال اول ۹۷-۹۶ از روز شنبه ۹۶/۰۶/۲۵ می­باشد.

لیست دروس اصلی و تخصصی گرایشهای مهندسی کامپیوتر در مقطع کارشناسی ارشد (جهت مطالعه)

به اطلاعیه شماره (۲) توجه فرمایید.

اطلاعیه شماره (۲)

از پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد ورودی ۹۶ مهندسی کامپیوتر دعوت می­شود که در جلسه توجیهی (شامل آشنایی با مقررات آموزشی و پژوهشی، دروس قابل اخذ در هر گرایش و ....) که با حضور مدیرمحترم گروه آموزشی مربوطه در محل دانشکده- طبقه اول  و به‌شرح زمانبندی ذیل تشکیل می­گردد حضور بهم رسانند.

جلسه توجیهی:

گرایش هوش مصنوعی (مدیر گروه آقای دکتر رحمانی) دو­شنبه ۹۶/۰۶/۲۷ ساعت ۱۵–۱۳:۳۰ کلاس ۱۱۴

گرایش معماری سیستمهای ­کامپیوتری (مدیر گروه آقای دکتر پاطوقی) دو­شنبه  ۹۶/۰۶/۲۷ ساعت  ۱۵–۱۳:۳۰ کلاس ۱۱۵

گرایش مهندسی نرم افزار (مدیر گروه آقای دکترکنگاوری) دو­شنبه  ۹۶/۰۶/۲۷ ساعت  ۱۵–۱۳:۳۰ کلاس ۱۱۶

گرایش شبکه های کامپیوتری (مدیر گروه آقای دکتر برنگی) دو­شنبه ۹۶/۰۶/۲۷ ساعت ۱۵–۱۳:۳۰ کلاس ۱۱۷

تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی کامپیوتر
دفعات مشاهده: 1475 بار   |   دفعات چاپ: 54 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.347 seconds with 992 queries by yektaweb 3504