درباره دانشکده::
کارشناسی ارشد مجازی::
کارشناسی ارشد پردیس::
اخبار و رویدادها::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی ::
تماس با ما::
ورود به سایت دروس
دانشجویان روزانه و پردیس
دانشجویان مرکز آموزش الکترونیکی
دفاعیه کارشناسی ارشد

:: قابل توجه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد ورودی 98 مهندسی کامپیوتر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۲۳ |
اطلاعیه شماره (1)

قابل توجه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال 98 دانشکده مهندسی کامپیوتر

ضمن خوشامدگویی و عرض تبریک به مناسبت قبولی در مقطع کارشناسی ارشد این دانشکده و با آرزوی موفقیت  به اطلاع می­رساند جهت جلوگیری از اتلاف وقت، پذیرفته شدگان می­بایست فرم مربوط به گرایش خود را از لینک های زیر پرینت و تکمیل نموده وبه همراه کپی نمرات کارشناسی  در روز شروع کلاسها ( 30/6/98 ) به دانشکده  تحویل دهند.

فرم گرایش معماری کامپیوتر
فرم گرایش هوش مصنوعی
فرم گرایش نرم افزار
فرم گرایش شبکه های کامپیوتری

1-  دروس مشخص شده در فرم گرایش را در لیست نمرات کارشناسی علامت زده و به انضمام فرم گرایش خود به دانشکده تحویل  نمایند.
2- انتخاب واحد از تاریخ 23/6/98 لغایت 27/6/98 ( به صورت اینترنتی ) از طریق وب سایت گلستان انجام می­شود.
3- شروع کلاسها در نیمسال اول 99-98 از روز شنبه 30/6/98 می­باشد.

لیست دروس اصلی و تخصصی گرایشهای مهندسی کامپیوتر در مقطع کارشناسی ارشد گرایش معماری کامپیوتر و شبکه های کامپیوتری ( جهت مطالعه )
 لیست دروس اصلی و تخصصی گرایشهای مهندسی کامپیوتر در مقطع کارشناسی ارشد گرایش نرم افزار و هوش مصنوعی( جهت مطالعه )

اطلاعیه شماره (2) متعاقبا اعلام می گردد.

تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی کامپیوتر

دفعات مشاهده: 2345 بار   |   دفعات چاپ: 321 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
School of Computer Engineering
Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4122