درباره‌ی تحصیلات تکمیلی::

:: نشست فرهنگی اساتید / آشنایی با نقشه جامع علمی کشور /4دی 1396
:: دیدار هیأت رئیسه و اساتید با تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) / 27آذر1396
:: نشست فرهنگی اساتید / نظام آراستگی محیط کار / 27 آذر 1396
نظر شما در مورد قالب و محتوای این سایت چیست؟

:: قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک ورودی ۹۶ ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۳ |
 قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک ورودی ۹۶
     (گرایش تبدیل انرژی، طراحی کاربردی، ساخت و تولید)

ضمن تبریک قبولی در دوره کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران در سال تحصیلی ۹۷-۹۶ همانگونه که اطلاع دارید در دفترچه کنکور  زمینه های تخصصی در گرایش های تبدیل انرژی، طراحی کاربردی و ساخت و تولید حذف شده است. از آنجا که دروس ارائه شده توسط اساتید در این دانشکده متنوع، با ظرفیت های مشخص و متناسب با زمینه های تخصصی این گرایش ها می باشد به منظور هماهنگی بیشتر و برنامه ریزی بین دروسی که شما عزیزان می بایست طی دوره تحصیلی اخذ نمائید و زمینه های تحقیقاتی اساتید که عنوان پروژه های پایانی شما را تعریف می کنند، مقرر است مطابق توضیحاتی که در دفترچه کنکور به اطلاع کلیه داوطلبان رسانده شد، هر دانشجو زمینه تخصصی خود را متناسب با علاقه خود انتخاب نماید تا دروس اخذ شده در دوره از یک زمینه خاص باشد. دانشکده نیز با توجه به اولویت های انتخابی توسط شما عزیزان و رتبه های کسب شده در کنکور سراسری محور تخصصی دانشجویان را اعلام می نماید. خواهشمند است فرم پیوست (بر اساس گرایش مربوطه را) تکمیل نموده و روز ثبت نام حضوری به کارشناس تحصیلات تکمیلی دانشکده مستقر در محل تحویل مدارک ثبت نام، تحویل نمایید. چنانچه در روز ثبت نام فرم خود را تحویل ندهید دانشکده راساً محور تخصصی را برای شما را انتخاب می نماید و قابل تغییر نیز نمی باشد.
تحصیلات تکمیلی دانشکده مکانیک
دفعات مشاهده: 2743 بار   |   دفعات چاپ: 109 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.165 seconds with 1009 queries by yektaweb 3600