:: عضو هیات علمی دانشگاه به دیدار معبود شتافت ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۱۵ |
عضو هیات علمی دانشگاه به دیدار معبود شتافت

دکتر احمد خالدی (عضو هیات علمی گروه معارف اسلامی دانشگاه علم و صنعت ایران)، روز جمعه سیزدهم مردادماه 1396 دعوت حق را لبیک گفت و به سرای باقی شتافت.
مرحوم دکتر خالدی، در کنار تدریس در دانشگاه علم و صنعت ایران، در سمت های اجرایی و مسئولیت های متعددی نقش آفرین بود. وی معاون اسبق وزیر بازرگانی و رییس سابق سازمان بازرسی و نظارت بر قیمت کالا و خدمات، معاون اسبق بین الملل وزارت نفت، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه امام صادق (ع) و مدیر عامل سروش رسانه بوده است.
مراسم یادبود آن فقید سعید، روز دوشنبه 16/5/96 از ساعت 16 تا 18 در مسجد دانشگاه امام صادق (ع)- واقع در سعادت آباد، پل مدیریت، دانشگاه امام صادق (ع) و مراسم ختم هفتمین روز درگذشت وی، روز جمعه 20/5/96 از ساعت 15:30 تا 17 در مسجدالغدیر- واقع در خیابان میرداماد- برگزار خواهد شد.
روابط عمومی دانشگاه، ضایعه درگذشت دکتر احمد خالدی را به جامعه دانشگاهی و خانواده آن مرحوم تسلیت عرض نموده، برای شادروان دکتر خالدی، علو درجات و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان، صبر و اجر از خدای منان مسالت دارد.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official
دفعات مشاهده: 769 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.178 seconds with 934 queries by yektaweb 3444