مدیریت امور فرهنگی::
واحدهای مدیریت فوق برنامه::
اخبار و رویدادها::
دبیر خانه و کمیته نظارت::
آلبوم تصاویر::
جشنواره ها،همایش و فراخوان::
پایگاههای مفید::
انجمن های علمی::
تماس با ما::
فرم ها::

کتاب و آموزش
:: بیست و چهارمین جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی و سومین دوره کتاب سال دانشجویان فارسی نویس ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۱ |

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، به نقل ازروابط عمومی سازمان انتشارات جهاددانشگاهی، تاکنون بیش از ۲۵۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است و دانشجویان می‌توانند تا پایان مردادماه ۱۳۹۶ با مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی این سازمان به آدرس www.isba.ir نسبت به ثبت نام الکترونیکی اقدام نمایند. پایان مردادماه آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره کتاب سال دانشجویی خواهد بود. دانشجویان و طلاب می توانند تا پایان مردادماه آثار خود را به دبیرخانه بیست و چهارمین جشنواره کتاب سال دانشجویی ارسال نمایند.

مؤلفان و مترجمانی می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند که طی سال‌های ۱۳۹۴و ۱۳۹۵ آثار خود را به چاپ رسانده و در این مدت در یکی از دانشگاه‌ها یا حوزه‌های علمیه سراسر کشور در کلیه مقاطع تحصیلی اشتغال به تحصیل داشته باشند.

جشنواره کتاب سال دانشجویی در سه بخش اصلی، ویژه و جنبی برگزار خواهد شد. بخش اصلی این جشنواره شامل شش گروه علوم انسانی (شامل شاخه‌های دین و فلسفه، زبان و ادبیات، روان شناسی، حقوق و علوم سیاسی، تاریخ، مدیریت و اقتصاد، علوم اجتماعی، تربیت بدنی و....)، گروه علوم پایه (شامل شاخه‌های فیزیک، شیمی، زیست‌شناسی، زمین‌شناسی، ریاضی و...)، گروه فنی و مهندسی (شامل شاخه‌های کامپیوتر، الکترونیک، عمران، مکانیک، صنایع و...)، گروه کشاورزی و منابع طبیعی (شامل شاخه‌های منابع طبیعی، زراعت، صنایع چوب، باغبانی و دامپروری و....)، گروه علوم پزشکی و دامپزشکی (شامل شاخه‌های پزشکی، دندانپزشکی، دامپزشکی، پرستاری، مامایی و...) و گروه هنر و معماری (شامل شاخه‌های معماری، نقاشی، موسیقی، عکاسی و....) می‌باشد.

بخش ویژه نیز شامل موضوعات، اقتصاد مقاومتی تولید اشتغال (شعارسال ۹۶)، فضای مجازی، گردشگری، تجاری سازی دانش و فناوری‌های نوین، فرهنگ عمومی و آسیب‌های اجتماعی و مطالعات میان رشته‌ای قرآن کریم است.

همچنین بخش جنبی این جشنواره با عنوان"نگارستان کتاب" به عکس و نماهنگ و فیلم‌های کوتاه صد ثانیه‌ای مرتبط با کتاب و کتابخوانی اختصاص دارد. فیلم و نماهنگ باید با فرمت mp4 و عکس نیز با فرمت jpg ارسال شود.

لازم به ذکر است، آثار عکس و نماهنگ و فیلم کوتاه صد ثانیه‌ای مربوط به بخش جنبی نیز بایستی پس از ثبت نام و تکمیل فرم الکترونیکی از طریق تلگرام به شماره ۰۹۳۰۴۰۸۱۲۲۹ به نام سازمان انتشارات جهاددانشگاهی ارسال گردد، ضمن اینکه در بخش جنبی تنها افرادی می‌توانند شرکت کنند که در حال حاضر دانشجو یا طلبه باشند. ضمناً فایل‌های ارسالی برای بخش جنبی باید به همراه کد رهگیری ثبت نام و نام و نام خانوادگی شرکت کننده ارسال شود.

به علاوه در کنار بیست و چهارمین جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی، سومین دوره کتاب سال دانشجویان فارسی نویس نیز برگزار می‌شود. این جایزه ویژه دانشجویان خارجی است که کتاب خود را به زبان فارسی به چاپ رسانده باشند، به علاوه دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل در خارج از کشور که در مدت تحصیل کتابی را به زبان فارسی منتشر کرده‌اند می‌توانند در این بخش شرکت کنند.

گفتنی است کتاب‌های الکترونیکی که برای جشنواره ارسال می‌شود باید دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و برچسب هولوگرام مربوطه باشند.

افراد واجد شرایط پس از ثبت نام و تکمیل فرم الکترونیکی می‌بایست دو نسخه از اثر خود را به دبیرخانه این جشنواره به آدرس تهران، خیابان انقلاب، خیابان فخررازی، خیابان ژاندارمری شرقی، پلاک ۷۲، سازمان انتشارات جهاددانشگاهی ارسال نموده و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌های ۶۶۹۵۲۷۲۷و ۶۶۹۷۱۱۸۴ تماس حاصل نمایند.

گفتنی است، مراسم اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان این جشنواره هر سال آبان‌ماه همزمان با هفته کتاب جمهوری اسلامی برگزار خواهد شد.

دفعات مشاهده: 95 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.167 seconds with 973 queries by yektaweb 3455