:: سامانه نظارت بر طرح های عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رونمایی شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۱۸ |

سامانه نظارت بر طرح های عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رونمایی شد

«سامانه نظارت بر طرح های عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» چهارشنبه چهاردهم تیرماه 1396 درگردهمایی معاونین اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاهها و مراکز آموزشی، پژوهشی و پارک های علم و فناوری، رونمایی شد.

سامانه نظارت بر طرح های عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، توسط کارگروه نظارت بر طرح های عمرانی و با محوریت دانشگاه علم و صنعت ایران در اداره کل طرح های عمرانی وزارت عتف، طراحی، اجرا و پیاده سازی شده است. این سامانه در گردهمایی معاونین اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاهها و مراکز آموزشی، پژوهشی و پارکهای علم و فناوری- که با حضور دکتر عسگریان ابیانه (معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم)، دکتر عادل آذر (رئیس کل دیوان محاسبات کشور)، دکتر واعظ مهدوی (معاون توسعه و امور علمی و فرهنگی سازمان برنامه و بودجه) و جمعی از مسوولان دانشگاه علم و صنعت ایران و وزارت عتف، در دانشگاه امیر کبیر برگزار شد- رونمایی گردید.

گفتنی است به منظور دستیابی به اهداف کمّی و کیفی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تیم ارزش آفرینی (کارگروه) نظارت و ارزیابی طرح های عمرانی  دانشگاه علم و صنعت ایران (به عنوان هسته دانای اداره کل نظارت بر طرح های عمرانی وزارت عتف)، در کنار بدنه کارشناسی اداره کل (به عنوان بازوی توانای کارگروه)، تشکیل و با توجه به اسناد بالادستی نظام آموزش عالی، طراحی، نظارت، پیاده سازی و توسعه «سامانه نظارت بر طرح های عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» را مطابق با تفاهم نامه مابین دانشگاه علم و صنعت ایران و معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت عتف، در دستور کار اجرایی خود قرار داد.

نیازسنجی، تهیه برنامه احتیاجات پیشنهادیه تحقیق(RFP)، شناسایی پیمانکار ذیصلاح، برگزاری مناقصات قانونی، انعقاد قرارداد اجرای سامانه، نظارت بر حسن عملکرد پیمانکار، اجرای طرح پایلوت در6 دانشگاه کشور برای استخراج نسخه آلفای سامانه، آموزش کاربری و مدیریتی 263 دانشگاه و مرکز آموزش عالی و تهیه نسخه بتا در چهار فاز عملیاتی، از جمله مهمترین اقداماتی بود که کارگروه نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه علم و صنعت ایران مستقر در اداره کل طرح های عمرانی وزارت عتف، در پی اجرای توافق نامه مذکور، عملیاتی نموده است.

لازم به ذکر است، دکتر محسنعلی شایان فر (رئیس کارگروه) و مهندس فضل هاشمی و مهندس پورمسگری (اعضای کارگروه نظارت بر طرح های عمرانی)، اجرای این پروژه را برعهده داشته اند و سایر همکاران حوزه معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع، مدیریت امور خدمات و پشتیبانی و مرکز کامپیوتر دانشگاه، در اجرای این پروژه همکاری شایسته ای داشته اند

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 580 بار   |   دفعات چاپ: 35 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >