:: اولین کنفرانس تحقیقات بازی‌های دیجیتال؛ گرایش‌ها، فناوری‌ها و کاربردها در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می شود ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۲۹ |

«کنفرانس تحقیقات بازی‌های دیجیتال؛ گرایش‌ها، فناوری‌ها و کاربردها»، دوم آذرماه 1396 به میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می شود.

این کنفرانس که نخستین کنفرانس تخصصی، جامع و میان رشته ای کشور در حوزه بازیهای دیجیتال محسوب می شود، توسط بنیاد ملی بازیهای رایانه‌ای و با همکاری دانشگاه علم و صنعت ایران، در دانشکده مهندسی کامپیوتر این دانشگاه و با حضور حداکثری رشته های دانشگاهی از علوم فنی و مهندسی، علوم انسانی و اجتماعی، هنر و علوم پزشکی، بنا بر نیاز و ظرفیت بالقوه کشور در زمینه مطالعه و پژوهش این رسانه برگزار می گردد.

بنیاد ملی بازیهای رایانه ای به عنوان متولی، در نظر دارد هر سال با همکاری یکی از دانشگاههای فعال کشور در حوزه بازیهای دیجیتال این کنفرانس را برگزار نماید که در سال جاری، دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان فعالترین دانشگاه کشور در زمینه علمی، فنی و کاربردی بازیهای دیجیتال و نیز به دلیل برخورداری از فضای مناسب، دانشجویان متمرکز بر این حوزه و اساتید و پژوهشگران پویا در رشته بازیسازی، به عنوان همکار و محل برگزاری این کنفرانس انتخاب شده است. همچنین بنا است این کنفرانس از دومین دوره برگزاری خود به صورت بین المللی و با حضور پژوهشگران، اساتید، دانشگاهها و مراکز علمی خارجی فعال در زمینه مطالعات بازیهای دیجیتال برگزار گردد.

کنفرانس تحقیقات بازیهای دیجیتال- که به اختصار DGRC نامیده می شود- از پژوهشگران و اساتید بسیار برجسته ای در کمیته علمی خود بهره مند است که هر یک از آثار علمی و پژوهشی ارزشمندی و اثرگذار در جریان علمی حوزه بازیهای دیجیتال برخوردار بوده اند. همچنین از تمامی رشته های یاد شده از حضور اساتید هیات علمی دانشگاههای فعال کشور در کمیته علمی و شورای سیاستگذاری این کنفرانس استفاده شده است. در نخستین سال برگزاری این کنفرانس، مهندس حسن کریمی قدوسی (مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانه ای)، به عنوان مدیر کنفرانس، دکتر بهروز مینایی بیدگلی (عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران) دبیر علمی کنفرانس، دکتر سید محمدعلی سیدحسینی (مدیر مرکز تحقیقات بازیهای دیجیتال)، دبیر این کنفرانس و دکتر محمدحسین رضوانی (عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین)، دبیر اجرایی این کنفرانس می باشند. همچنین از حضور اساتید و دانشگاههای مطرح غیرایرانی و فعال در زمینه بازیهای دیجیتال، در کمیته داوری این کنفرانس استفاده شده است.

گفتنی است مرکز تحقیقات بازیهای دیجیتال، به عنوان دبیرخانه دائمی کنفرانس تحقیقات بازیهای دیجیتال انتخاب شده است و پژوهشگران به منظور پاسخ به سوالات خود می توانند با اطلاعات تماس موجود در نشانی اینترنتی کنفرانس، با این دبیرخانه ارتباط برقرار نمایند.

همچنین آخرین مهلت ارسال اصل و چکیده مقالات، دوشنبه 20 شهریور، تاریخ اعلام نتایج داوری شنبه 15 مهرماه، آخرین مهلت ثبت نام دوشنبه اول آبان و آخرین مهلت ارسال نسخه نهایی مقالات، دوشنبه اول آبان 1396 اعلام شده است.

محورهای اساسی ارسال مقالات به این کنفرانس در 9 خوشه اصلی تدوین و اعلام شده است که به صورت کلی به شرح ذیل می باشد:

خوشه اول: گرافیک رایانه‌ای و بازی‌های دیجیتال

خوشه دوم: هوش مصنوعی و بازی‌های دیجیتال

خوشه سوم: جنبه‌های فنی، الگوریتم‌ها و معماری‌های بازی‌های دیجیتال

خوشه چهارم: پردازش بازی‌های دیجیتال

خوشه پنجم: بازی‌های جدی و بازی‌وارسازی

خوشه ششم:  ابعاد رفتاری و اجتماعی بازی‌های دیجیتال

خوشه هفتم: تعامل‌پذیری در بازی‌های دیجیتال

خوشه هشتم: هنر و طراحی بازی‌های دیجیتال

خوشه نهم: اقتصاد، مدیریت و کسب‌و‌کار در بازی‌های دیجیتال

دانشجویان و اساتید محترم برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص زیرمحورها هر یک از خوشه ها می توانند به آدرس کنفرانس به نشانی http://www.dgrconf.com/fa/ مراجعه و برای هرگونه اطلاع بیشتر با دبیرخانه آن به نشانی تهران، خیابان مفتح شمالی، خیابان گلزار، تقاطع زیرک زاده، پلاک 32، بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، طبقه 4، واحد پژوهش؛ تلفن: 88310370-021 (داخلی 413) تماس حاصل نمایند. همچنین کانال تلگرام کنفرانس به نشانی: https://t.me/DIREC در اختیار علاقه مندان است.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 1084 بار   |   دفعات چاپ: 53 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.172 seconds with 936 queries by yektaweb 3478