:: پذیرش دانشجوی مشترک بین دانشگاه علم و صنعت ایران و فرانسه در رشته مهندسی مکانیک ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۲۳ |

پذیرش دانشجوی مشترک بین دانشگاه علم و صنعت ایران و فرانسه در رشته مهندسی مکانیک

دانشگاه های علم و صنعت ایران و «انسام» فرانسه دانشجوی کارشناسی ارشد مشترک در رشته مهندسی مکانیک پذیرش می کنند.

در اصلاحیه دفترچه انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۶ جزئیات مربوط به پذیرش دانشجوی دانشگاه علم و صنعت ایران در رشته مهندسی مکانیک با گرایش های مختلف اعلام شده است.

طبق اصلاحیه دفترچه، این دانشگاه برای سال تحصیلی ۹۶-۹۷ دانشجوی کارشناسی ارشد در رشته مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی در دو نوبت روزانه و شبانه دانشجو پذیرش می کند که یک نفر از دانشجویان دارای شرایط عملی این رشته برای انجام پایان نامه به دانشگاه انسام فرانسه معرفی می شوند.

همچنین این دانشگاه در رشته مهندی مکانیک گرایش تبدیل انرژی نیز پذیرش دانشجو دارد که یک نفر از پذیرفته شدگان که دارای شرایط علمی مناسب است برای انجام و تکمیل پایان نامه خود به دانشگاه انسام فرانسه معرفی خواهد شد.

دانشگاه علم و صنعت ایران برای مهرماه امسال در رشته مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی در دوره های روزانه و شبانه نیز پذیرش دانشجو دارد که یکی از دانشجویان دارای شرایط علمی این دوره نیز برای تکمیل پایان نامه خود به دانشگاه انسام فرانسه اعزام می شود.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 790 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.446 seconds with 904 queries by yektaweb 3392