سالروز امامت حضرت مهدی(ع) مبارک باد
:: بر اساس نظام رتبه بندی کیواس، دانشگاه علم و صنعت ایران جز برترین های ایران و جهان قرار گرفت ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۲۲ |

محمد جواد دهقانی سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) با اشاره به انتشار نتایج رتبه بندی کیو اس ۲۰۱۸ گفت: نتایج رتبه بندی ۲۰۱۸ میلادی کیو اس که به تازگی منتشر شده از حضور ۵ دانشگاه صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، علم و صنعت ایران، تهران و شهید بهشتی در جمع ۹۵۹ دانشگاه برتر جهان خبر می‌دهد.

دهقانی اضافه کرد: در رتبه بندی کیو اس ۲۰۱۸ دانشگاه صنعتی شریف با کسب رتبه ۴۸۰-۴۷۱، دانشگاه صنعتی امیرکبیر با رتبه ۵۵۰-۵۰۱، دانشگاه علم و صنعت ایران با رتبه ۶۰۰-۵۵۱، دانشگاه تهران با رتبه ۶۵۰-۶۰۱ و دانشگاه شهید بهشتی با رتبه ۱۰۰۰-۸۰۱ حضور یافتند.

لازم به ذکر است که دانشگاه علم و صنعت ایران با امتیاز 95.2 در بخش نسبت استنادات به عضو هیات علمی دارای بالاترین امتیاز در شاخص مذکور در دانشگاه های کشور بوده و از این لحاظ در ایران رتبه اول را کسب کرده است.

سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام اظهار داشت: کیو اس به عنوان یکی از معتبرترین نظام های رتبه بندی بین المللی، هرساله دانشگاه های برتر جهان را رتبه بندی می کند.

دهقانی تاکید کرد: کیو اس در سال ۲۰۱۸ میلادی تعداد ۹۵۹ دانشگاه از ۸۴ کشور را تحت پوشش رتبه بندی جهانی خود قرار داده است. روش شناسی رتبه بندی جهانی کیواس بر اساس دامنه گسترده ای از فعالیت های دانشگاهی طراحی شده است.

محمد جواد دهقانی گفت: دانشگاه ها توسط ۶ شاخص در قالب ۴ حوزه کلی آموزش، پژوهش، قابلیت جذب در بازار کار و بین‌المللی سازی ارزیابی می‌شوند.

سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام گفت: بررسی شهرت دانشگاه با وزن ۴۰ درصد، ارزیابی کارفرمایان با وزن ۱۰ درصد، نسبت اعضای هیات علمی بین‌المللی با وزن ۵ درصد، نسبت دانشجویان بین‌المللی با وزن ۵ درصد، میزان استنادات به ازای هر عضو هیات علمی با وزن ۲۰ درصد و نسبت اعضای هیات علمی به دانشجو با وزن ۲۰۰ درصد شش شاخص این رتبه بندی بشمار می روند.

دهقانی گفت: پایگاه رتبه بندی کیو اس برای بررسی تعداد مقالات پژوهشی، اطلاعات پنج ساله دانشگاه ها را در پایگاه استنادی اسکوپوس مورد بررسی قرار می دهد.

وی تاکید کرد: در رتبه بندی کیو اس ۲۰۱۸ میلادی کیواس، موسسه تکنولوژی ماساچوست(MIT) برای ششمین دوره متوالی عنوان برترین دانشگاه جهان را به دست آورده است.

سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام اضافه کرد: دانشگاه های استنفورد، هاروارد، موسسه تکنولوژی کالیفرنیا، کمبریج، آکسفورد، کالج لندن، امپریال کالج لندن، شیکاگو و موسسه تکنولوژی فدرال زوریخ سوئیس به ترتیب رتبه دوم تا دهم را در رتبه بندی جهانی سال ۲۰۱۸ کیو اس کسب کردند.

دهقانی ادامه داد: در رتبه بندی جهانی کیواس ۱۸۳ دانشگاه در آمریکای شمالی، ۲۵۲ دانشگاه از قاره آسیا، ۳۶۹ دانشگاه از قاره اروپا، ۱۸ دانشگاه از قاره آفریقا، ۸۹ دانشگاه از قاره آمریکای لاتین و ۴۵ دانشگاه از قاره استرالیا دانشگاه های برتر جهان در سال ۲۰۱۸ را تشکیل می دهند.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 2057 بار   |   دفعات چاپ: 110 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.144 seconds with 963 queries by yektaweb 3535