فرمها و بخشنامه ها::

مجلات تخصصی

AWT IMAGE    AWT IMAGE   AWT IMAGE  AWT IMAGE

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین
با سینه ای که تنگ بلور است، یا حسین-ما و دلی که سنگ صبور است، یا حسین - چون آب چاه از لب تو هر که دور شد- تا روز حشر، زنده به گور است، یا حسین
:: دستورالعمل نحوه انتخاب اعضای هیأت علمی نمونه کشوری ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۲۳ |

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به منظور تجلیل از اعضای هیأت علمی نمونه کشور، با برپایی مراسم آیین نکوداشت اعضای هیأت علمی نمونه کشوری، نسبت به تکریم  شأن و منزلت  ایشان اقدام به عمل می آورد. این مراسم در اردیبهشت ماه هر سال به مناسبت سالروز شهادت استاد مطهری و روز معلم برگزار می گردد.

دانلود

دفعات مشاهده: 570 بار   |   دفعات چاپ: 67 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

momayezeh