درباره دانشکده::
آموزش الکترونیکی::
پردیس شماره 2::
اخبار و رویدادها::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی ::
ورود به سایت دروس

نام کاربری
کلمه عبور

رمز ورود را فراموش کرده‌اید؟

دفاعیه کارشناسی ارشد

:: قابل توجه داوطلبان مصاحبه تخصصی دوره دکترا سال 96 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۱ |

داوطلـبان گرامی ضمن تبریک قبولی در مرحله اول آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر سال 96 به اطلاع میرساند مصاحبه تخصصی دانشکده مهندسی کامپیوتر، روز یکشنبه مورخ 18/04/96  گرایش معماری سیستم های کامپیوتری و نرم افزار و  روز دوشنبه مورخ 19/04/96 گرایش شبکه های کامپیوتری و هوش مصنوعی  برگزار می‏گردد. روز و ساعت دقیق مصاحبه ها به تفکیک گرایش هاو جدول زمانبندی دقیق برای هر متقاضی متعاقباً اعلام میگردد. خواهشمند است به نکات ذیل توجه فرمایید :

1- پس از اعلام نتایج آزمون توسط سازمان سنجش آموزش کشور، متقاضیان معرفی شده به این دانشکده جهت ارزیابی تخصصی می‏بایست کلیه مدارک و مستندات* خود رابه همراه فرم تکمیل شده مشخصات و گرایش مورد نظر جهت مصاحبه ،ازتاریخ 20/03/96  تا حداکثر 03/04/96 در سامانه تحصیلات تکمیلی دانشگاه علم و صنعت ایران (ثبت نام دوره دکتری مهندسی کامپیوتر سال 1396) وارد نمایند.

مرورگر شما حتما باید internet explorer باشد

آدرس سامانه :https://golestan.iust.ac.ir/Forms/AuthenticateUser/main.htm

2- با توجه به زمان کوتاه برای ارزیابی مدارک داوطلبان، مهلت ثبت نام و ورود اطلاعات در سامانه تمدید نخواهد شد. بدیهی است عدم تکمیل فرم و ارسال موارد ذکر شده به منزله انصراف از شرکت در مصاحبه میباشد.

3- صحت اطلاعات وارد شده در سامانه به عهده داوطلب می باشد و در صورتیکه در هر مرحله از فرایند پذیرش داوطلب و یا حتی پس از قبولی در دانشگاه مشخص گردد که اطلاعات وارد شده با اطلاعات واقعی مغایرت دارد مطابق با قوانین برخورد خواهد شد و پذیرش داوطلب لغو می گردد.

4-هر داوطلب بایستی صرف نظر از نوع ورود (روزانه، نوبت دوم و پردیس خودگردان )هزینه جداگانه ای برای ثبت نام در هر گرایش پرداخت نماید.

5-لازم به ذکر است  از 100 امتیاز کل، 50 نمره مربوط به آزمون متمرکز، 30 نمره مربوط به مصاحبه حضوری و  20 نمره مربوط به سوابق آموزشی و سوابق پژوهشی داوطلب میباشد.

6-متقاضیان واجد شرایط اعلام شده بایستی کلیه مدارک و مستندات خود را  که قبلا بصورت الکترونیکی  در سامانه دانشگاه بارگذاری نموده اند، حداقل نیم ساعت قبل از زمان مصاحبه به تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی کامپیوتر تحویل نمایند.

*در مورد مقالات و کتاب های تالیف و ترجمه شده ارائه مدارک زیر در سامانه الزامیست :

* صفحه اول مقالات ژورنال که به چاپ نهایی رسیده و دارای شماره جلد و شماره صفحه باشند ( در صورت پذیرش نهایی، نامه پذیرش الزامیست)

* صفحه اول مقالات کنفرانس که برگزار شده باشند (مقاله بایستی دارای مشخصات کنفرانس باشد)

* تصویر جلد و شناسنامه کتاب های تالیف و ترجمه شده

مدارک لازم  جهت ارائه در روز مصاحبه :

1. فرم اطلاعات داوطلبان به صورت تکمیل شده
  2. اصل کارت ملی و یا شناسنامه و تصویر آن
  3. کلیه مستندات فعالیت های پژوهشی (مقالات، کتب، اختراعات و ...)
  4. اصل مدرک کارشناسی و تصویر آن به همراه ریز نمرات
  5. اصل مدرک کارشناسی ارشد و تصویر آن به همراه ریز نمرات
  6. اصل مدرک زبان
  7. سوابق تدریس