مدیریت دانشکده::
شعار دانشگاه علم و صنعت ایران

اخبار و اطلاعیه‏ های آموزشی

تقویم دروس سمینار و پایان نامه دانشجویان کارشناسی ارشد

برنامه 8 ترمه (مقطع کارشناسی)

دفاعیـــه‌ ها

مراحل حذف اضطراری

«اقتصاد مقاومتی؛ تولید- اشتغال»

من شعـــار امســــال را « اقتصــــاد مقاومتی؛ تولید- اشتغــــال » قرار می دهم ؛ یعنی اقتصــــاد مقاومتــی عنوان کلی است، بعد تولید و اشتغال؛ این مجموع نقاطــی است که بایستی همــه بر روی آن متمــــرکز بشــــوند. مطالبـــه ی من و مطالبـــه ی مردم از مسئولین عزیز و محترم این است که بر روی این دو نقطه متمرکز بشوند و کارها را با برنامه ریزی انجام بدهند و انشاءا... در پایان ســـال نتـــایج آن را بتوانند به مردم گزارش کنند. امیدواریم که همــــه ی شمـــــا در تحت عنایات حضــــرت بقیه ا... (ارواحناه فداه) و با دعای ارواح مطهــــر شهیـــدان و امام بزرگوار، سال شاد و خوش و همراه با امنیت و رفاهی را برخوردار باشید و با خود داشته باشید.

امروز: چهارشنبه مورخ ۱ آذر ۱۳۹۶

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: نشست فرهنگی اساتید / انقلاب، آمریکا تا به امروز / 22 آبان 1396
:: مدارک لازم برای ثبت نام و ضوابط آموزشی ویژه دانشجویان ورودی 96 پردیس دانشگاهی
:: اطلاعیه برنامه زمانبندی ثبت نام تکمیل ظرفیت (بهمن 96) مقطع کارشناسی ارشد پردیس دانشگاهی
:: نشست فرهنگی اساتید / حجت الاسلام ابراهیمی نژاد/ 8 آبان 1396
:: برگزاری مسابقه فرهنگی ویژه کارکنان دانشگاه 2 آبان 1396
نقطه قوت سایت دانشکده صنایع کدام گزینه است؟
درج اطلاعیه های آموزشی
درج اخبار کنفرانس ها و همایش ها
درج اخبار دانشجویان و عمومی
امکانات سایت( ارسال پیام، پرسش،نظر و...)

:: گزارش برگزاری سومین همایش از سلسله همایش های طعم کارآفرینی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۳۱ |

سومین همایش از سلسله همایش های طعم کارآفرینی روز دوشنبه  18 اردیبهشت ماه 96 در آمفی تئاتر شهید شهبازی دانشکده به همت دفتر فرهنگی دانشکده صنایع برگزار گردید.

در این همایش که با رویکردی نو به برگزاری پنل های تخصصی پرداخته شد کارآفرینان و سرمایه گذاران استارت آپ ها در قالب دو پنل کارآفرینان موفق و تامین مالــی کسب و کارها به بیان صحبت ها و تجربیات خود پرداختند. همچنین در یک اقدام نوآورانه از طریق ارتباط تصویری با دکتر کامران پی نبر در دانشگاه جورجیاتک آمریکا ارتباط برقرار گردید.

در پنل کارآفرینان موفق، مهندس مجید کیانپور( موسس شرکت تجربه شاپرک آبی) به بیان فرصت ها و چالش ها و زمینه های فعالیت در حوزه مشاوره پرداختند و از تجربیات خود درباره فعالیت در شرکت های بزرگ به عنوان مشاور تا تصمیم به کارآفرینـــی و تاسیس شرکت شاپرک آبی سخنرانـــی نمودند. دکتـــر عماد قائنــی( موسس وب سایت وب یاد) نیز به بالا و پایین های مسیر کارآفرینی اشاره نموده و تجربیات خود درباره شروع یک کارآفرینی به نام وب یاد را با حضار به اشتراک گذاشتند.

در پنل تامین مالی کسب و کارها که با حضور دکتر سیدمهدی سادات رسول( مدیرعامل صندوق پژوهش و توسعه صادرات شریف)، مهندس محمود کریمی( مدیرعامل سابق شرکت سرمایه گذاری کارآفرینی سیمرغ آریا)، مهندس مهدی غلاملو( مدیر صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر نوآوری و شکوفایی) و مهندس مرتضی دانش( مدیر کارآفرینی شرکت طرفه نگار) با مدیریت سرکارخانم دکتر حیدری( دبیر انجمن صنفی و کارفرمایی صندوق های خطرپذیر کشور) و با همکاری صندوق وی سی ایران برگزار گردید، به نحوه جذب سرمایه برای استارت آپ ها پرداخته شد.

دکتر کامران پی نبر( استادیار دانشکده مهندسی صنایع و سیستم ها دانشگاه جورجیاتک) از طریق ارتباط تصویری به مکانیزم ها و سازمان های حمایتی از کارآفرینی در دانشگاه جورجیا تک اشاره ای نمودند و چرخه حمایت از استارت آپ ها را در دانشگاه جورجیا تک تشریح نمودند.

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به آدرس سلسله همایش های طعم کارآفرینی مراجعه نمایند:

www.tamekarafarini.ir

دفعات مشاهده: 718 بار   |   دفعات چاپ: 74 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.182 seconds with 1077 queries by yektaweb 3506