حدیث هفته

قال رسول الله صلی ‏الله‏ علیه ‏و‏آله :
طَلَبُ العِلمِ فَریضَهٌ عَلی کُلِّ مُسلِمٍ أَلا إِنَّ اللّه‏َ یُحِبُّ بُغاهَ العِلمِ؛
طلب دانش بر هر مسلمانی واجب است. خداوند جویندگان دانش را دوست دارد.
(مصباح الشریعه،ص13)

:: همایش طعم کارآفرینی 3 برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۳۱ |

همایش طعم کارآفرینی 3 برگزار شد

سومین شماره از سلسله همایش های طعم کارآفرینی در روز دوشنبه مورخ 18 اردیبهشت 1396 در آمفی تئاتر شهید شهبازی به همت دفتر فرهنگی دانشکده مهندسی صنایع برگزار گردید.

در این همایش که با رویکردی نو به برگزاری پنل های تخصصی پرداخته شد کارآفرینان و سرمایه گذاران استارت آپ ها در قالب دو پنل کارآفرینان موفق و تامین مالی کسب و کارها به بیان صحبت ها و تجربیات خود پرداختند. همچنین در یک اقدام نوآورانه از طریق ارتباط تصویری با دکتر کامران پی نبر در دانشگاه جورجیاتک آمریکا ارتباط برقرار گردید.

در پنل کارآفرینان موفق، مهندس مجید کیانپور( موسس شرکت تجربه شاپرک آبی) به بیان فرصت ها و چالش ها و زمینه های فعالیت در حوزه مشاوره پرداختند و از تجربیات خود درباره فعالیت در شرکت های بزرگ به عنوان مشاور تا تصمیم به کارآفرینی و تاسیس شرکت شاپرک آبی سخنرانی نمودند. دکتر عماد قائنی( موسس وب سایت وب یاد) نیز به بالا و پایین های مسیر کارآفرینی اشاره نموده و تجربیات خود درباره شروع یک کارآفرینی به نام وب یاد را با حضار به اشتراک گذاشتند.

در پنل تامین مالی کسب و کارها که با حضور دکتر سیدمهدی سادات رسول( مدیرعامل صندوق پژوهش و توسعه صادرات شریف)، مهندس محمود کریمی( مدیرعامل سابق شرکت سرمایه گذاری کارآفرینی سیمرغ آریا)، مهندس مهدی غلاملو( مدیر صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر نوآوری و شکوفایی) و مهندس مرتضی دانش( مدیر کارآفرینی شرکت طرفه نگار) با مدیریت سرکارخانم دکتر حیدری( دبیر انجمن صنفی و کارفرمایی صندوق های خطرپذیر کشور) و با همکاری صندوق وی سی ایران برگزار گردید، به نحوه جذب سرمایه برای استارت آپ ها پرداخته شد.

دکتر کامران پی نبر( استادیار دانشکده مهندسی صنایع و سیستم ها دانشگاه جورجیاتک) از طریق ارتباط تصویری به مکانیزم ها و سازمان های حمایتی از کارآفرینی در دانشگاه جورجیا تک اشاره ای نمودند و چرخه حمایت از استارت آپ ها را در دانشگاه جورجیا تک تشریح نمودند.

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به آدرس سلسله همایش های طعم کارآفرینی مراجعه نمایند:www.tamekarafarini.ir

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 2143 بار   |   دفعات چاپ: 237 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code