رسول خدا (صلی الله علیه و آله وسلم) فرمودند :

عدالت نیکو است اما از دولتمردان نیکوتر، سخاوت نیکو است اما از ثروتمندان نیکوتر  تقوا پسندیده است اما از علما پسندیده تر؛ صبر خوب است اما از فقرا خوبتر، توبه نیکو است اما از جوانان نیکوتر و حیا پسندیده است اما از زنان پسندیده تر.

:: انتصابات جدید در دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۲۷ |

انتصابات جدید در دانشگاه علم و صنعت ایران

دکتر برخورداری(رییس دانشگاه) طی نامه مورخ25/2/96 و 27/2/96 در احکام جداگانه و برای مدت 2 سال افراد ذیل را در مسوولیت های مذکور منصوب نمود.

دکتر محمدرضا دلیری به سمت «دبیر کمیته اصلاح الگوی مصرف شورای راهبری مدیریت سبز»

دکتر جواد مرزبان راد به سمت «دبیر کمیته آموزشی و فرهنگی شورای راهبری مدیریت سبز»

رزا بیانی به سمت «مسئول دبیرخانه هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه»

دکتر سید حسین سیدین به سمت «نایب رئیس شورای راهبری توسعه مدیریت دانشگاه»

دکتر حسین سرپولکی به سمت «رئیس کمیته مدیریت عملکرد و دبیر شورای راهبری توسعه مدیریت دانشگاه»

روابط عمومی دانشگاه، انتصابات شایسته فوق را به نامبردگان تبریک عرض نموده، برای این عزیزان توفیقات روزافزون آرزو دارد.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 1915 بار   |   دفعات چاپ: 202 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3789