معرفی دفتر::
پروژه های خاتمه یافته::
پروژه های در دست اجرا ::
پروژه های در دست طراحی ::
مناقصات::
اخبار و آگهی های دفتر::
آلبوم تصاویر::
تماس با ما::

نظر ارشمند خود را در خصوص سایت جدید دفتر طرحهاي عمراني اعلام فرمائید.
عالي
ضعيف

:: پروژه ساختمان پژوهشکده فن آوری های نوین ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۲۰ |

ساختمان مرکز پژوهش فن آوری های نوین دانشگاه، با زیربنای 1200 متر مربع و در 6طبقه  و 2طبقه زیر زمین مد نظر می­باشد.

آخرین وضعیت پروژه

در اسفند ماه سال 95 با توجه به برنامه ها و رویکرد های دانشگاه و بنا به درخواست دکتر بهشتی شیرازی رئیس مرکز رشد، مصوب شد که پروژه پژوهشکده فن آوری های نوین در طراحی و در دو فاز که در فاز اول وضعیت فعلی آن حفظ شود و در فاز دوم قسمت دوم ساختمان جایگزین وضعیت فعلی شود ساخته شود. خدمات طراحی مرحله اول این پروژه به مهندسین مشاور گروه ایجاد محول شده است.

پروژه هم اکنون در مرحله انجام مطالعات می باشد.

دفعات مشاهده: 586 بار   |   دفعات چاپ: 118 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3789