:: برگزاری نشست مروری بر تجارب‌تاریخی در معماری در دانشگاه علم وصنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۲۵ |

برگزاری نشست مروری بر تجارب‌تاریخی در معماری در دانشگاه علم وصنعت ایران

نمایشگاه عکس و نشست مروری بر تجارب‌تاریخی در معماری، با حضور معماران در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می‌شود.

نشست مروری بر تجارب تاریخی در معماری، با حضور دکتر اصغر محمدمرادی، دکتر غلامحسین معماریان و دکتر ساسان سوادکوهی، سه‌شنبه ۲۶ اردیبهشت‌ماه از ساعت ۳۰: ۱۳ تا ۱۶ در آمفی‌تئاتر دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می‌شود.

گفتنی است، در نشست مروری بر تجارب‌تاریخی در معماری ایران نمایشگاه عکس با موضوع معماری ایران نیز برگزار می‌شود و علاقمندان می‌توانند علاوه بر حضور در نشست از نمایشگاه عکس معماری ایران نیز بازدید کنند.

بنابر این گزارش، اصغر محمدمرادی دکترای معماری دارد و مدیرگروه مرمت دانشگاه علم و صنعت ایران است. غلامحسین معماریان نیز دارای دکترای معماری و ساسان سوادکوهی نیز دکترای شهرسازی دانشگاه تهران را دارد و برخی از پروژه‌های مهم معماری و شهرسازی همچون برج مجتمعی رفاهی همراه اول ونک، بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی شهید فکوری جویباری، طرح جامع کمپ تجهیز پارس‌جنوبی و هتل بین‌المللی ۴ ستاره منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر را در کارنامه خود دارد.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 513 بار   |   دفعات چاپ: 45 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 1 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.199 seconds with 934 queries by yektaweb 3430