:: تجلیل از سیدمهدی مجابی؛ پیشکسوت میراث فرهنگی و عضو هیات علمی دانشگاه علم وصنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۲۵ |

مراسم نکوداشت استاد مهدی مجابی پیشکسوت میراث فرهنگی و عضو بازنشسته هیات علمی دانشگاه علم وصنعت ایران به پاس ۴۰ سال حضور وی در عرصه‌های مختلف میراث فرهنگی کشور در موزه ملی ایران برگزار شد.

رئیس پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری در این مراسم با تجلیل از مقام علمی استاد سید مهدی مجابی گفت: یکی از ویژگی‌های استاد مجابی این است که اهل نظر است و بررسی هر مسئله‌ای را از بنیان‌های نظری شروع می‌کند و تا بنیان‌های عملی ادامه می‌دهد.

سید محمد بهشتی با بیان اینکه مجابی شخصیت ارزشمند میراث فرهنگی است که همچون چراغ پیرامون خود را روشن می‌کند، افزود: استاد مجابی و دیگر چهره‌های پیشکسوت میراث‌فرهنگی دارای ارزش‌های فراوانی هستند که باید از تجربیات آن‌ها به نحو مطلوب استفاده کرد.

بهشتی گفت: استاد مجابی به علت برخورداری از تجربیات فراوان در حوزه میراث فرهنگی دارای ارزش‌هایی است که او را تبدیل به یک معرفه در این حوزه کرده است و همه او را با ویژگی‌های خاص میراثی می‌شناسند.

همچنین منصور زاده رئیس مرکز آموزش عالی میراث فرهنگی گفت: استاد مجابی دارای نگاه و پشتوانه غنی است و با بیش از دو دهه حضور در مرکز آموزش عالی میراث فرهنگی توانسته است شاگردان بسیار خوبی را تربیت کند.

غلامرضا میثاقیان مدیر‌کل حفظ و احیای بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری نیز در این مراسم با بیان اینکه برگزاری نکوداشت استادان پیشکسوت میراث‌فرهنگی یک سنت حسنه است گفت: در این مراسم از تلاش‌ها و زحمات افرادی تجلیل می‌شود که برای این آب و خاک و برای میراث‌فرهنگی کشور زحمت کشیده‌اند.

او افزود: امیدواریم این مراسم تداوم یابد و بر اساس یک برنامه‌ریزی شاهد تجلیل از سایر چهره‌های پیشکسوت میراث‌فرهنگی باشیم.

استاد سید مهدی مجابی در سال 1323 در قزوین متولد شد و پس از اخذ مدرک فوق لیسانس مهندسی معماری در سال 1349 وارد سازمان میراث‌فرهنگی شد و بیش از چهل سال از عمر خود را در حوزه میراث‌فرهنگی گذراند.

او که عضو بازنشسته هیات علمی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه علم وصنعت ایران است، در این مدت توانست ضمن اجرای پروژه‌های مهم در حوزه میراث‌فرهنگی به‌عنوان یک مدرس منشأ خدمات بی‌شماری برای میراث‌فرهنگی باشد و کارشناسان فراوانی را آموزش داده است.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 550 بار   |   دفعات چاپ: 30 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.167 seconds with 934 queries by yektaweb 3430