مدیریت دانشکده::

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها
مراحل حذف اضطراری

دفاعیـــه‌ ها

برنامه 8 ترمه (مقطع کارشناسی)

«حمایت از کالای ایرانی»

درباره‌ی سال ۹۷ سالــــی که از این لحظه آغاز می‌شود  آنچه مهم است، این است که همـــه بایــد سخت کار کننــد. بنــده در شعارهــای سالهـــا معمولاً مخــاطب را مسئولیــن قـــرار میدادم؛ امسال مخاطب، همه‌ی آحاد ملّت و از جمله مسئولین خواهند بود. مقدّمتاً عرض کنم، مسئله‌ی اقتصاد و فرهنگ و مسائل گوناگون همه مطــرح است لکـــن مسئلـــه‌ی اصلــــی مــــا امســــــال هم مسئلـــه‌ی اقتصــــاد و معیشت مردمـــــی است. همــــه باید تلاش کنند، همه باید کار کنند و محـور هم عبـــارت است از تولید ملّی؛ یعنی اگر چنانچه تولید ملّی را -با شرحـــی که ان‌شــاءالله در سخنــــرانی عــرض خواهم کرد- همـــه تعقیب کننــــد و دنبــــال‌گیـــری کننــــد، بسیـــاری از مشــــکلات اقتصــــادی، مشـــکلات معیشتــــیِ مردم -هم مسئلــــه‌ی اشتغال، هم مسئله‌ی سرمایه‌گذاری و بقیّه‌ی چیزها- حل خواهد شد. آسیبهای اجتماعــی به میـزان زیادی کاهش پیدا خواهد کرد؛ یعنی محور، تولید ملّی است. بنابراین اگر تولیــد ملّـــــی شتاب بگیرد، بسیــــاری از مشکلات حل خواهد شد. من این را محــور قرار دادم برای شعــار امسال؛ شعــــار امســال «حمایت از کـــالای ایرانی» است؛ سال «حمایت از کالای ایرانی». این فقط مربوط به مسئولین نیست؛ آحاد ملّت همه می‌توانند در این زمینـــه کمک بکنند و به معنـــای واقعی کلمه وارد میدان بشوند. البتّه این حمایت از پنج شش جهت، ابعاد مختلفـــــی دارد که این ابعـــاد را من ان‌شاءالله در سخنرانـی باز خواهم کرد و تشـــریح خواهم کرد و آنچـــه را که قشرهــای مختلف مردم و مسئولیـــنِ گوناگون کشور میتوانند انجام بدهند، ان‌شــاءالله مطــــرح خواهم کرد.
امیدوارم ان‌شاءالله خدای متعال کمک کند، هم به مسئولین، هم به مردم که بتوانند وظایف خودشان را به بهترین وجهی انجام بدهند و امسال این شعار را -که شعار «حمایت از کالای ایرانی» است- به معنای واقعی کلمه به تحقّق برسانند.

امروز: جمعه مورخ ۱ تیر ۱۳۹۷

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: قابل توجه دانشجویان واحد نور
:: اطلاعیه مهم در خصوص هزینه مصاحبه دکتری
:: برنامه زمانبندی مصاحبه دکتری پردیس دانشگاهی ورودی های 97
:: مسابقه فرهنگی کارکنان به مناسبت ماه شعبان / 26 اردیبهشت 1397
:: سفر خانوادگی اساتید، قطار گردشگری شمال/ 21 اردیبهشت 1397
نقطه قوت سایت دانشکده صنایع کدام گزینه است؟
درج اطلاعیه های آموزشی
درج اخبار کنفرانس ها و همایش ها
درج اخبار دانشجویان و عمومی
امکانات سایت( ارسال پیام، پرسش،نظر و...)

:: گزارش برگزاری سیزدهمین نشست انتقال تجربه با حضور مهندس شکوری ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۲۳ |

مهندس عباس ابریشمی

(مدیرعامل شرکت آسانسور دیبا)

تحصیل کرده در رشته مهندسی صنایع در مقطع کارشناسی

از دانشگاه علم و صنعت ایران

رزومه ایشان به شرح زیر می باشد:

تجربه های کاری:

سرپرست فعالیتهای فوق برنامه دانشجویی 1369 تا 1374 دانشگاه علم وصنعت

-  مدیر مجتمع فرهنگی رفاهی وزارت علوم تحقیقات و فن آوری 1374 تا 1376

-  مشاور و رئیس دفتر معاون وزیر 1374 تا 1376

-  عضو هیئت موسس و رئیس هیئت مدیره شرکت تعاونی چند منظوره وزارت علوم 1375 تا 1377

-  مدیر فروش و بازرگانی شرکت آسانسور دیبا  (بنیاد مستضعفان و جانبازان) 1376 تا 1378

مدیر عامل شرکت آسانسور دیبا صعود 1378 تا کنون

-  عضو هیئت مدیره سندیکای صنایع آسانسور و پله برقی ایران 1386 تا 1392

-  عضو شورای حکمیت وداوری صنایع آسانسور و پله برقی ایران 1392 تا 1394

عضو شورای سیاستگذاری صنعت آسانسور و پله برقی )وزارت صنعت معدن و تجارت 1389 تا کنون

خلاصه مهم ترین بخش از سخنرانی ایشان:

32 سال قبل دانشجو شدند، سال 1345 در تربت حیدریه (شهری در جنوب مشهد)، متولد شدند. در هنرستان، رشته الکتروتکنیک خواندند. برای قبولی در کنکور فقط دو ماه شب ها درس خواندند و با رتبه 788 در منطقه 2، در رشته صنایع پذیرفته شدند. ورودی سال 1364 دانشگاه هستند. ترم اول در کارگاه مشین ابزار 1، ظرف دو هفته توانستند کنتاکتورهای دستگاهها را تعمیر کنند و در تراشکاری و فرزکاری و صفحه تراشی، مهارت پیدا کنند و این موجب شد که بتوانند در همین کارگاه، کار دانشجویی داشته باشند، تا سال 1366، با کارگاه همکاری می کردند و سال 1366، برای آموزش به عنوان تکنسین تراشکاری به مدت دو ترم که کارگاه آن در کارخانه کفش ملی برگزار می شد، همکاری داشتند. سال 1368 یا اوایل سال 1369، ایشان سرپرست فعالیت های فوق برنامه دانشجویی دانشگاه شدند. فعالیت های فوق برنامه شامل: کانون فیلم – تئاتر – موسیقی – طراحی و نقاشی می شد که محل کار هم "سالن شهید بهرامی" دانشگاه بود. همه امور سالن با خود دانشجویان بود. از جمله فعالیت های فوق برنامه در زمان ایشان، برگزاری اولین کنسرت موسیقی در آمفی تئاتر برای کمک به زلزله زدگان رودبار و دریافت جایزه در جشنواره تئاتر دانشجویی بود.

سال 1372 ازدواج کردند و در حال حاضر یک فرزند پسر دارند. سال 1372، درسشان تمام شد و در دوره حضور در دانشگاه، تمام مسئولین به ایشان اعتماد داشتند. سال 1374، دکتر سنایی با ایشان تماس گرفتند و پیشنهاد "مدیر مجتمع فرهنگی وزارتخانه" را دادند که پذیرفتند و موفقیت هایی در این دوره کاری به دست آوردند. همزمان با این سمت، مدتی نیز در وزارت علوم در واحد مالی مشغول به کار شدند و این روال ادامه داشت تا اینکه به سمت مدیر فروش شرکت آسانسوری دیبا (بنیاد مستضعفین) منصوب شدند. در این شرکت، مانند یک کارگر، کنار دست نصاب کار کردند و کار اجرا را به طور کامل یاد گرفتند تا اینکه شرکت خود را افتتاح کردند و از آن به بعد، در شرکتی به نام دیبا صعود در حال فعالیت خستند و این روند تا امروز ادامه دارد. در زمینه آسانسور، طراحی و اجراهای خاص آسانسور هم انجام دادند.

سال 1361 در سن 15 سالگی، به جبهه به مدت 18 ماه رفتند و فقط هم از این مورد برای سربازی استفاده کردند. دیده بان خمپاره بودند.

از ابزارهای مهندسی صنایع در شرکت آسانسور استفاده می کنند اما در دوره دانشجویی و با خواندن رشته صنایع، جرات کار کردن را پیدا کردند و مواردی که در کار لازم است، به راحتی انجام می گیرد.

در تصمیم گیری ها خود رای هستند و این امر باعث شد که همیشه به عنوان نفر اول کار کنند.

*با آرزوی موفقیت و سلامتی برای تمام دانشجویان و اساتید محترم و مهندس ابریشمی*

مریم جوکار – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، مدیریت سیستم و بهره وری

دفعات مشاهده: 1327 بار   |   دفعات چاپ: 200 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 56 queries by YEKTAWEB 3705