عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: سومین همایش طعم کارآفرینی در دانشگاه برگزار می شود ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۱۲ |

سومین همایش طعم کارآفرینی در دانشگاه برگزار می شود

سومین همایش از سلسله همایش های طعم کارآفرینی دانشکده مهندسی صنایع، هجدهم اردیبهشت ماه 1396 در دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه برگزار می شود.

این همایش با هدف توسعه روحیه و فرهنگ کارآفرینی، بویژه در حوزه تجارت الکترونیک در دانشگاه علم و صنعت ایران و انتقال تجارب کارآفرینان و چهره های موفق این حوزه از آبان ماه ۱۳۹۵ در دانشکده مهندسی صنایع آغاز شده و در سه بخش اصلی شامل «پنل اساتید دانشگاهی»، «شتاب دهنده ها و سرمایه گذاران» و «با کارآفرینان موفق» برگزار می شود. در پنل با کارآفرینان موفق، اصول اساسی برای موفقیت در کارآفرینی با حضور مهندس مجید کیانپور (موسس شرکت تجربه شاپرک آبی) و دکتر عماد قائنی (موسس سایت وب یاد) بررسی می شود. همچنین در پنل تامین مالی کسب و کارها، حضور دکتر سید مهدی سادات رسول (مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری توسعه صادرات شریف)؛ مهندس مهدی غلاملو (مدیر سرمایه گذاری خطرپذیر صندوق نوآوری و شکوفایی)؛ مهندس محمود کریمی (مدیر عامل سابق شرکت سرمایه گذاری کارآفرینی سیمرغ آریا) و همچنین ارتباط تصویری از طریق اسکایپ با دکتر کامران پی نبر (استادیار دانشکده مهندسی صنایع و سیستمهای دانشگاه جورجیا تک)، برنامه ریزی شده است.

سومین همایش طعم کارآفرینی از ساعت 13:30 تا 15 در آمفی تئاتر شهید شهبازی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد.

علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس الکترونیکی www.tamekarafarini.ir  مراجعه فرمایند.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 1995 بار   |   دفعات چاپ: 256 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3749