فرا رسیدن ماه ربیع الاول مبارک باد

:: بازدید مدیران و پژوهشگران ارشد موسسه مهندسی فرآیند آکادمی علوم چین از دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱/۳۰ |

بازدید مدیران و پژوهشگران ارشد موسسه مهندسی فرآیند آکادمی علوم چین از دانشگاه

هیاتی متشکل از معاون موسسه مهندسی فرایند و معاون دپارتمان آموزش و منابع انسانی موسسه، وابسته به آکادمی علوم چین به همراه کارشناس ارشد ستاد توسعه فناوریهای مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، روز چهارشنبه 30 فروردین ماه 1396 از دانشگاه بازدید کردند.

طی این بازدید جلسه‌ای با حضور دکتر برخورداری (رئیس دانشگاه)، دکتر شاه حسینی (معاون بین‌الملل)، دکتر سیدین (معاون اداری و پشتیبانی)، دکتر محمدی (معاون پژوهشی)، دکتر شکریه (مدیر موسسه کامپوزیت ایران) و تعدادی از روسای دانشکده‌ها شامل دکتر تجردی (رئیس دانشکده شیمی)، دکتر خاوندی (رئیس دانشکده مهندسی مواد و متالورژی) و همچنین دکتر دکامین مدیر روابط عمومی دانشگاه برگزار شد. در این جلسه دو طرف ضمن معرفی توانمندی‌های خود در خصوص انجام همکاری‌های علمی آموزشی مشترک ابراز تمایل کردند. در ادامه، هیات چینی از آزمایشگاه‌های دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز و دانشکده مهندسی مواد و متالورژی بازدید کردند.

لازم به ذکر است سخنرانی با حضور هیات مذکور در خصوص معرفی مختصر موسسه مهندسی فرایند و آکادمی علوم چین، تجربیات صنعتی در حوزه مواد نانوساختار، و دوره‌های تحصیلی دانشجویان بین‌المللی در دانشگاه آکادمی علوم چین توسط معاونت بین الملل دانشگاه با همکاری موسسه کامپوزیت ایران برای روز دوشنبه 4 اردیبهشت 1396 در دانشگاه علم و صنعت ایران برنامه‌ریزی شده است.

آلبوم تصاویر

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 870 بار   |   دفعات چاپ: 78 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >