[صفحه اصلی ]     [ English ]

حدیث هفته

قال رسول الله  (ص)  : أقرَبُ النّاسِ مِن دَرجَهِ النُّبوَّهِ أهلُ الجِهادِ و أهلُ العِلمِ.
رسول خدا (ص) فرمودند: نزدیک ترین مردم به مقام نبوّت، اهل جهاد و دانش اند.

«کنزالعمّال، ح ۱۰۶۴۷»

:: تشریح ویژگی‌های اصلی برنامه چهارم توسعه راهبردی دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱/۲۸ |

تشریح ویژگی‌های اصلی برنامه چهارم توسعه راهبردی دانشگاه علم و صنعت ایران

رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران گفت: کسب رتبه اول تا سوم دانشگاه در رتبه‌بندی ملی در حوزه کارآفرینی دانشگاهیان از اولویت‌های دانشگاه علم و صنعت است.

محمدعلی برخورداری رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران، رویکرد مرزشکنی و تغییر، تجمیع، قابلیت‌ها، نشاط، بالندگی دینی و علمی، توجه به اقتصاد دانشگاه، کارآفرینی دانش‌بنیان و ارتباطات بین‌المللی را از ویژگی‌های اصلی برنامه چهارم توسعه راهبردی دانشگاه علم و صنعت ایران برشمرد و گفت: این برنامه حاصل تلاش بیش از یکصد نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه است که در قالب 10 کمیته تخصصی و 2 کمیته علمی و اجرایی سازمان‌دهی شد.

وی افزود: مأموریت دانشگاه علم و صنعت ایران برای دوره 1395 تا 1399 با رسالت اصلی تربیت نیروی انسانی، تولید دانش، فناوری و کارآفرینی خلاقانه در راستای تحقق اقتصاد دانش‌بنیان مبتنی بر نوآوری‌های آموزشی، پژوهشی و مدیریتی لحاظ شده است.

برخورداری ادامه داد: گسترش مرزهای دانش، تربیت سرمایه‌های انسانی متخصص، خلاق، کارآفرین، مؤمن، مسئول و فرهیخته، توسعه محیط بانشاط و کارآمد علمی و ایفای نقش مؤثر در توسعه علمی و فرهنگی از مأموریت‌های دانشگاه علم و صنعت است.

وی با بیان اینکه دانشگاه علم و صنعت ایران با شعار «سرآمد در علم و فناوری، پیشرو در کارآفرینی دانش‌بنیان» در سال‌های 95 تا 99 فعالیت می‌کند، گفت: دستیابی به فضای معنوی بانشاط، تحقق زنجیره ایده با محصولات دانش‌بنیان، توسعه متناسب کمی و کیفی دانشگاه و تنوع‌بخشی محیط آموزشی از اهداف دانشگاه علم و صنعت ایران است.

رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران با بیان اینکه استراتژی کلان دانشگاه در چهار حوزه آموزش، پژوهش، فناوری و کارآفرینی انجام می‌شود، عنوان کرد: استراتژی کلان آینده‌نگری مبتنی بر پیشرفت فعالیت‌های آموزشی، پژوهش‌های بنیادی، بازنگری فعالیت فناوری و جهت‌دهی محتوای آموزشی، پژوهشی و فناوری به سمت کارآفرینی دانش‌بنیان تقاضامحور را در نظر داریم.

برخورداری ادامه داد: بهبود رتبه دانشگاه از 475 به 250 در رتبه‌بندی بین‌المللی تایمز، بهبود رتبه دانشگاه از 4 به 3 در رتبه‌بندی جهانی اسلام، کسب رتبه اول تا سوم دانشگاه در رتبه‌بندی ملی در حوزه کارآفرینی دانشگاهیان، افزایش نسبت اعضای هیأت علمی با رتبه دانشیاری و بالاتر به کل اعضای هیأت علمی از 43 درصد به 55 درصد، بهبود نسبت دانشجوی روزانه به استاد از 23 نفر به 20 نفر، افزایش نسبت پذیرش دانشجویان غیرایرانی به کل دانشجویان از 0.2 به 3 درصد، افزایش سرانه تولید مقالات ISI اعضای هیأت علمی از 2.75 به 3.6 از اهداف کمّی کلان دانشگاه علم و صنعت است.

وی اضافه کرد: همچنین درنظر داریم میزان ثبت اختراعات بین‌المللی دانشگاه را از 3 عدد در سال به 10 عدد در سال، سرانه میزان ارجاعات به مقالات را از 30 به 45، تعداد محصولات فناورانه تولیدشده را از 68 به 250، تعداد واحدهای فناوری مراکز رشد دانشگاه را از 23 واحد به 120 واحد و نسبت درآمدهای اختصاصی به بودجه جاری را از 48 درصد به 65 درصد افزایش دهیم.

رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران گفت: همچین براساس برنامه چهارم توسعه راهبردی دانشگاه، باید نسبت هزینه‌های تحقیقاتی، فناوری و کارآفرینی به کل بودجه دانشگاه را از 20 درصد به 25 درصد افزایش دهیم.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 385 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.162 seconds with 916 queries by yektaweb 3345