[صفحه اصلی ]     [ English ]

:: انتشار پیام رییس دانشگاه به مناسبت فرارسیدن نوروز ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۲۵ |

انتشار پیام رییس دانشگاه به مناسبت فرارسیدن نوروز

دکتر برخورداری، رییس دانشگاه علم و صنعت ایران به مناسبت فرارسیدن سال 1396 شمسی پیام تبریکی صادر کرد.

در بخشی از این پیام آمده است: در آستانه سالی نو، پیمان می بندیم با امید به فردایی بهتر، در سال پیش رو نیز تلاش کنیم با اراده ای قوی، دشواری ها و سختی های پیش روی را از میان برداشته و با اتکال به خدای منان و اعتقاد به توانایی و خلاقیت خود، با همت مضاعف و بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های موجود- به ‌خصوص با تمهید شرایط حضور شاداب و مشارکت فعال استادان فرهیخته و دانشجویان سرآمد در فعالیت‌های علمی، پژوهشی و فناوری- در تحقق اهداف دانشگاه به نیکی نقش آفرین باشیم و بستر مناسبی برای انجام مسئولیت و خدمت به جامعه علمی و اعتلای میهن عزیز اسلامی فراهم آوریم.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 715 بار   |   دفعات چاپ: 41 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.127 seconds with 900 queries by yektaweb 3318