حدیث هفته

حضرت امام علی (ع)
 مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .
مجمع البیان : ۹ / ۳۸۰ منتخب میزان الحکمه : 398

:: اعلام آمادگی دانشگاه علم و صنعت ایران برای همکاری همه جانبه با وزارت نفت ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۲۴ |

اعلام آمادگی دانشگاه علم و صنعت ایران برای همکاری همه جانبه با وزارت نفت

در آستانه سالروز ملی شدن صنعت نفت، دکتر برخورداری (رییس دانشگاه)، با ارسال نامه ای به وزیر نفت، نسبت به همکاری همه جانبه دانشگاه با وزارت نفت، اعلام آمادگی کرد.

رییس دانشگاه در نامه به مهندس بیژن نامدار زنگنه (وزیر نفت) اعلام نمود: «این دانشگاه برای همکاری همه جانبه با برنامه های وزارت نفت و البته ایفای تعهدات دانشگاه در راستای ماموریت هایی که در این حوزه به آن واگذار شده آمادگی کامل دارد».

دکتر برخورداری با تبریک فرا رسیدن سالروز ملی شدن صنعت نفت به مدیران و کارکنان این صنعت اظهار داشته است: «بی تردید، توسعه ملی در همه عرصه های صنعتی مرهون صنعت نفت کشور است».

در بخش دیگری از نامه دکتر برخورداری به وزیر نفت آماده است: «بهره مندی بلند مدت از صنعت نفت، مستلزم بینش راهبردی مبتنی بر درایت عمیق و ثبات مدیریت در آن است. چنین بینشی قطعا در سطح سازماندهی، اولویت دهی به توسعه منابع انسانی، برنامه ریزی با هدف بومی سازی هر چه بیشتر فناوری های مورد نیاز در حوزه های بهره برداری و توسعه ای، تمهید سیاست های برداشتی صیانتی از منابع و مخازن نفت و گاز، سرمایه گذاری پیوسته و هدفمند در برنامه های توسعه ای، اولویت دهی به توسعه میادین مشترک با کشورهای همسایه، سوق دادن توان داخلی به سمت و سوی بنگاههای دانش بنیان با نگاه بهره برداری درون صنعتی و صادرات خدمات مبتنی بر دانش، جهت دهی هر چه بیشتر منابع و ذخایر زیر زمینی اولیه به سوی صنایع تبدیلی به ویژه پتروشیمی به جای خام فروشی و ... متبلور می گردد».

دکتر برخورداری همچنین در بند دیگری از این نامه آورده است: «بی تردید نیل به اهداف مقدس و راهبردهای فوق، مستلزم حمایت و همکاری تمام عیار همه ظرفیت دانشی و فناورانه دانشگاهیان کشور از جمله دانشگاه علم و صنعت ایران است».

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 1573 بار   |   دفعات چاپ: 145 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3638